Esnafın maskesini odalar dağıtsın

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak , maske konusunda Malatya'da çekilen sıkıntıyı dile getirerek bu konuda mutlaka mağduriyeti giderecek önlemler alınması gerektiğinin söyledi.

PAYLAŞ

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak , maske konusunda Malatya’da çekilen sıkıntıyı dile getirerek bu konuda mutlaka mağduriyeti giderecek önlemler alınması gerektiğinin altını çizdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın bir televizyon proğramında Malatya’da 20 Nisan Pazartesi gününden itibaren günlük 10 milyon maske üretileceğini belirtmesinin ardından yaptığı açıklamada , bu maskelerin bir kısmının Malatya’daki Odalara bırakılarak esnaflara dağıtılmasının sağlanması gerektiğinin söyledi.

Cavlak yaptığı açıklamada “  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan katıldığı bir televizyon proğramında 20 Nisan 2020  Pazartesi gününden itibaren günlük 10 milyon adet maske üretileceğini söyledi. Ancak esnaflarımız maske sıkıntısı çekiyor. Esnaf Odalarımız esnaflarımızın maske temin yeri olabilir. Büyükşehir Belediyemiz üretilen maskelerin bir bölümünü odalarımıza bırakarak esnafımızın maske problemini ortadan kaldırabilir “ dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN