Aile Haberleri

Aile Haberleri

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Aile sağlığı merkezi hizmet vermeye başladı

Niyazi Mısri Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Başkan Mehmet Çınar'dan anlamlı hediye!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Dilek Mahallesi sakinlerinden Güneş ailesini ziyaret etti.

Adil Gevrek'in Babası ebediyete uğurlandı!

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in Babası Ömer Gevrek Kale ilçesinin Karaağaç köyünde aile mezarlığına devredildi. Yeni Malatyaspor resmi siteden bir mesaj yayınladı.

113 Milyon TL'lik yardım

Sosyal Koruma Kalkanı çerçevesinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Malatya'ya 113 milyon liralık yardım yapıldı.

Aynı aileden 4 kişi bağışçı oldu

Çin'den sonra ilk plazma uygulamasının yapıldığı Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi korona virüs tedavisinde örnek olacak tedavilerine devam ediyor.

Osmanlının hayran olacağınız incelikleri

Osmanlı medeniyeti; altı asrı üç kıtada kucaklayan, akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim sacayağı üzerine oturmuş bir denge, giyim, kuşam, yeme, içme, aile, mahalle ve şehir hayatıyla, insana saygı medeniyetidir. Osmanlı’nın aile, mahalle ve şehir hayatı, hoş bir nostaljinin ötesinde, insana insan olmanın zevkini ve keyfini doyasıya yaşatan bir güzellikler hazinesidir. Osmanlı medeniyeti kelimeler üzerine bina etmemiş, güzellikler, hayatın bütün safhalarına işlenmiş ve yaşanmıştır.

6 bin esnaf ve aileleri ne yiyip, içiyor?

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.

Bayram ikramiyesi ne zaman yatıyor?

Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,emeklilerin bayram ikramiyesinin ne zaman verileceğini açıkladı.Nisan'ın ilk yarısında ikramiyeler hesaplara yatıyor

12 gün idari izin

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 60 yaş ve üzerinde olanların pazartesi gününden itibaren 12 gün idari izinli sayılacağını duyurdu.

Beykoz'da darp edilen sağlık personeli dehşet anlarını anlattı

Beykoz'da bir aile sağlık merkezine gelen A.M.S., sağlık personeli ile yaşlı hastaya yumruklarla saldırmış, ortalığı birbirine katmıştı. Darp mağduru olan sağlık personeli Sümeyra Akdemir o dehşet anlarını anlattı.

Bakan Akar, şehit ailelerine başsağlığı diledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek ve Balıkesir'de eğitim sırasında şehit düşen Ulaştırma Er Oğuzhan Er'in ailesine başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan duyurdu: Yarın 2 bin kişi kamuda tercih yapacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Devlet korumasında yetişen 2 bin 183 gencimiz 10 Ekim Perşembe günü itibarıyla kamu kurumlarına yerleşebilmek için tercih yapabilecek dedi.

ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı

ING Türkiye'nin Boğaziçi Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'nin yeni dönem kayıtları başladı. Aile şirketlerinin üniversite mezunu yeni nesil üyelerine 'yönetici geliştirme' ve 'kurumsallaşma' eğitimi veren ING Nesilden Nesile Yönetim Akademisi'ne kayıt dönemi 22 Ekim'e kadar devam edecek.

Balık pulu hastası Medine, dört gözle beklediği ilacı gördü, isyan etti

Antalya'da doğuştan 'balık pulu' olarak bilinen 'İktiyozis vulgaris' hastası 12 yaşındaki Medine Beyaz, Türkiye'de üretilmeyen ilaçlarının yurt dışından ithal edilmesini istedi. Aile yurt dışından getirttikleri ilaçlarının taşıma esnasında zarar görmesine neden olan kargo şirketine de tepki gösterdi.

Ölüm döşeğindeki minik Müslüm uzatılacak yardım elini bekliyor

Şanlıurfa'da 3 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastalığı nedeniyle yatalak hale gelen 5 yaşındaki Müslüm Ağaç'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.

Ölüm döşeğinde 3 yıldır yardım bekliyor

Şanlıurfa'da 3 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastalığı nedeniyle yatalak hale gelen 5 yaşındaki Müslüm Ağaç'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.

Okulda başarıyı getiren ders çalışma alışkanlıkları

Okulda öğrenilenlerin pekiştirilmesi, öğrenme sürecinin evde de devam etmesi için önem taşıyor. Uzman Klinik Psikolog Büşra Aparan Akın, başarıyı etkileyen faktörleri ve ailelere düşen görevleri anlattı.

Aras Kargo'dan Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü'nde anlamlı etkinlik

Aras Kargo, 2019'un dördüncü kıyı temizliği etkinliğini İzmir Çeşme Deliklikoy'da, gönüllü Aras Kargo çalışanları ve ailelerinden oluşan 'Doğa Dostu Araslar'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Gün boyu toplamda 230 kilogram atık toplayan gönüllüler, 2016 yılından bu yana toplamda 4 tona yakın atığı geri dönüşüme kazandırdı.

86 yaşında ikinci üniversiteden mezun oldu

Balıkesir'de yaşayan Ömer Ünal, 86 yaşında ikinci üniversiteden mezun oldu. Mezuniyetini sevincini ailesi ve torunu ile paylaşan Ömer Ünal'a diploması alkışlar eşliğinde verildi.