Ankara Haberleri

Ankara Haberleri

Yeni Malatyaspor'da işler yolunda

Yeni Malatyaspor Ankaragücü karşısında 2-1 galip geldi.

Malatya'da da uygulanır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla dikkat çeken ve bir o kadar destek bulan bir kampanya başlattı. İnternet üzerinden iftar satın alan vatandaşlarla ihtiyaç sahibi kişiler arasında iftarver.com adresi üzerinden bir köprü kurdu. Malatyalılar ise Ankaralılar tarafından ciddi anlamda destek bulan bu uygulamanın Malatya'da da Valiliğin koordinatörlüğünde Büyükşehir,Yeşilyurt ya da Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesini bekliyor.

Avrupa'ya 154 tonluk proje taşındı

Ankara'da üretilen 154 tonluk dev elektrik trafosu, test işlemleri için Hollanda'nın Rotterdam kentine taşındı. Büyük bir titizlikle yürütülen taşıma işlemi boyunca kara, deniz ve nehir yolları kullanıldı. Trafo, test işlemlerinin ardından aynı rota üzerinden Ankara'ya geri getirilecek.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

İki üniversite arasında işbirliği protokolü

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve KKTC Yakın Doğu Üniversitesi arasında 'Alaşya'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne' ve 'Benim Müzem' yarışmalarının düzenlenmesine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

Tiyatronun görünmeyen kahramanları yeni sezona hazırlanıyor

Devlet Tiyatroları'nın (DT) yeni sezonunun başlamasına çok kısa bir zaman kaldı. Devlet Tiyatroları'nın 10 yerleşik bölgesinde ve turne sahnelerinde sergilenen oyunların tüm kostümleri, aksesuarları ve dekorları Ankara Macunköy'deki Tiyatro Kampüsü içinde yer alan Sanat Teknik Müdürlüğü'nde hazırlanıyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü işin mutfağının kapılarını İHA'ya açtı.

Ankara Kalkınma Ajansından Proje Hazırlama Eğitimleri

Ankara Kalkınma Ajansı tarafından Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (PCM) verilecek. 3 Ekim'de başlayacak eğitimler 16 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek. Eğitimler için Ajansın internet sayfasından kayıt yapılması gerekiyor.