Aracı Haberleri

Aracı Haberleri

Eylem başarılı,teşhir yanlış!

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yardıma muhtaç kişilerle hayırseverler arasında köprü kurmaya devam ediyor.Fakat yardım edilen çocukların teşhir edilmesi ise tepki topluyor.

Türkiye'nin en önde gelen hastanesi Malatya'da

Malatya İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Onkoloji Hastanesi’nin hedefinin büyük olduğunu belirterek, “Karaciğer nakli alanında Türkiye ve Avrupa’da birinci, dünyada ikinci olan İnönü Üniversitesi’nin onkoloji alanında da aynı başarıyı yakalamayı hedefledik” dedi.

Polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de görevi yaptığı esnada bir aracın çarpması sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen Polis Memuru Fatih Kara kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Başkan Mehmet Çınar'dan anlamlı hediye!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Dilek Mahallesi sakinlerinden Güneş ailesini ziyaret etti.

6 yeni araç tanıtıldı!

319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Araçlar hurdaya döndüğü kazayı sürücüler yara almadan atlattı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki aracın karıştığı ve araçlar hurdaya döndüğü trafik kazasında sürücüler yara almadan kurtuldu.

Sınıra Suriye Milli Ordu askeri ile arazi aracı gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden sınır hattına çok sayıda Suriye Milli Ordusu askeri ile silahla donatılmış arazi aracı gönderildi.

Diyarbakır'da feci kaza: Ölümden saniyelerle kurtuldular

Diyarbakır'da meydana gelen zincirleme trafik kazada 1 kişi yaralanırken, 3 kişinin aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Karnabahar tarlada 3 lira, pazarda 7 lira

Çiftçinin 3 liraya aracıya sattığı karnabahar pazarda 7 liraya satılıyor