Başarı Haberleri

Başarı Haberleri

Eylem başarılı,teşhir yanlış!

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yardıma muhtaç kişilerle hayırseverler arasında köprü kurmaya devam ediyor.Fakat yardım edilen çocukların teşhir edilmesi ise tepki topluyor.

Türkiye'nin en önde gelen hastanesi Malatya'da

Malatya İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Onkoloji Hastanesi’nin hedefinin büyük olduğunu belirterek, “Karaciğer nakli alanında Türkiye ve Avrupa’da birinci, dünyada ikinci olan İnönü Üniversitesi’nin onkoloji alanında da aynı başarıyı yakalamayı hedefledik” dedi.

Büyükşehir Belediyesi olarak en başarılı dönemi yaşıyoruz!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan"On yıllarca yapılamayan hizmetler bu dönemde yapılıyor"dedi.

Gençlik bizim için umut demektir

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,EBA üzerinden öğrencilere bir mektup göndererek mutlu ve başarılı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Başkan Çınar tekrar işinin başında

Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

Başkan Çınar ilk 10'da

Türkiye'de 30 büyükşehirde yapılan ankette Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe belediyeleri arasında ilk 10'a girdi. Çınar, Doğu Anadolu Bölgesinde ise en iyi performans gösteren başkan oldu.

Divan Kurulu istifa istedi

Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulu, başarısız bir sezon yaşandığını ve yönetim kurulunun gereğini yerine getirmesinin beklendiğini açıkladı.

Sınavdan tam puan aldılar

Vali Baruş, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında başarılı olup tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi.

Ahmet Çakır 1. oldu

ORC Araştırma son iki yılda en başarılı milletvekilleri araştırmasında Malatyalı iki vekil listede yer aldı.

Başarının sırrı: Tedbir, tespit, hızlı tedavi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bilim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Sağlıktaki başarı hikâyesi asla sahte değildir, gerçektir

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İyi Parti Grup Önerisi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

Bu Gurur Hepimizin

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig Erkekler Final müsabakaları, 15 Mart Pazar oynanan üçüncü ve son karşılaşmaların ardından tamamlandı.

MSB: 'Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 399 oldu'

Milli Savunma Bakanlığı: Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 399 oldu.

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı Shenzhen'de düzenlenecek

2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen'de gerçekleştirilecek. Fuarda Çin'in denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik ekipmanları, gemi yapımı, limanlar ve nakliye ve yükselen denizcilik sektörüne ilişkin yeni teknolojileri sergilenecek.

Dr. Bahar Eriş, başarılı çocuk yetiştirmenin sırlarını anlatacak

Doktor Bahar Eriş, 'Çocuklar Nasıl Başarır?' konulu Akbatı Yaşam Akademisi söyleşisi ile ebeveynlere başarılı çocuk yetiştirmenin sırlarını verecek.

Anne sütü IQ'yu yükseltiyor

Anne sütünün faydaları hakkında bilgilendirmede bulunan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Eser Akkuş, 'Anne sütü ile beslenen bebeklerin ortalama IQ seviyelerinin ve okul başarılarının diğer bebeklere göre daha yüksek olduğu pek çok bilimsel çalışmada ortaya konulmuştur' dedi.

Mümin Sekman ve Bahar Eriş çocuk yetiştirmenin sırlarını anlatacak

Yaşam Akademisi, anne-çocuktan, kişisel gelişime çeşitli dallarda uzman konuklarını Akbatı'da ağırlamaya Sonbahar-Kış döneminde de devam edeceğini duyurdu. Yaşam Akademisi, Ekim ayında 'Çocuklar Nasıl Başarır?' konulu söyleşi ile Doktor Bahar Eriş'i, 'Her Şey Seninle Başlar' başlıklı söyleşisinde ise Mümin Sekman'ı konuk edecek.

Okulda başarıyı getiren ders çalışma alışkanlıkları

Okulda öğrenilenlerin pekiştirilmesi, öğrenme sürecinin evde de devam etmesi için önem taşıyor. Uzman Klinik Psikolog Büşra Aparan Akın, başarıyı etkileyen faktörleri ve ailelere düşen görevleri anlattı.