Batı Haberleri

Batı Haberleri

Herkes cübbeli o takım elbiseli!

Malatya’nın Batı girişinde MTÜ Yeşilyurt-Beylerderesi yerleşkesinde ilk eğitim binasının hizmete girdiği törende Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyeleri cübbeleriyle canlı yayına katıldı. Bütün hocaların cübbesiyle törende yer aldığı görülürken Rektör Aysun Bay Karabulut'un sağında takım elbiseyle törene katılan kişi ise merak konusu oldu.

İcra ve hacizler çoğalacak

Kiraz; ''Mevcut tablo bankaların batık ve yasal takibe intikal edecek kredilerinde artış olacağını gösteriyor” uyarısında bulundu.

Bakan Albayrak: 'Batının planını darmadağın edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Terörle mücadeleyi diline dolayıp, özellikle siviller üzerinden demagoji yaparak yalan bir propagandayla ülkemizi karalamaya çalışan birilerine bu samimiyetsiz ve iki yüzlü batı dünyasının yüzüne çarpmamız lazım. 10 yıllardır bugün için hazırlanan bu planı darmadağın edeceğiz dedi.

İDDEF Burkina Faso'da 'Eğitim Müessesleri Müfredat Programı' düzenledi

İslam dünyasına daha verimli ve kaliteli bir İslami eğitim sunmak için çalışan İDDEF, Batı Afrika ülkesi Burkina Faso'da 'eğitim atölyesi' çatısı altında 'Eğitim Müessesleri Müfredat Programı' düzenledi. İDDEF Burkina Faso Temsilcisi Ali Ghaname, Kur'an-ı Kerim ve şer'i ilimler tahsil edecek talebelerimiz için var olan uygulamaları ve yeni yöntemleri ele alarak titiz bir çalışmayla özel bir eğitim müfredat programı ortaya çıkardık dedi.

Dr. Bahar Eriş, başarılı çocuk yetiştirmenin sırlarını anlatacak

Doktor Bahar Eriş, 'Çocuklar Nasıl Başarır?' konulu Akbatı Yaşam Akademisi söyleşisi ile ebeveynlere başarılı çocuk yetiştirmenin sırlarını verecek.

Mümin Sekman ve Bahar Eriş çocuk yetiştirmenin sırlarını anlatacak

Yaşam Akademisi, anne-çocuktan, kişisel gelişime çeşitli dallarda uzman konuklarını Akbatı'da ağırlamaya Sonbahar-Kış döneminde de devam edeceğini duyurdu. Yaşam Akademisi, Ekim ayında 'Çocuklar Nasıl Başarır?' konulu söyleşi ile Doktor Bahar Eriş'i, 'Her Şey Seninle Başlar' başlıklı söyleşisinde ise Mümin Sekman'ı konuk edecek.