Bülent Tüfenkçi Haberleri

Bülent Tüfenkçi Haberleri

Tüfenkci, Çınar ve Yalçınkaya incelemelerde bulundu!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Çilesiz Malahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

Bakan Kasapoğlu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

Bakan Kasapoğlu, AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı, Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

'Gönül Seferberliği' hız kazandı

"Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz." ifadeleri ile başlatılan gönül seferberliği ile halkın sorunları çözülüyor.

113 Milyon TL'lik yardım

Sosyal Koruma Kalkanı çerçevesinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Malatya'ya 113 milyon liralık yardım yapıldı.

Prefabrik evler burada üretilecek

Kızılay'a devredilen Vagon Onarım Fabrikası'nda prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeler ve tekstil ürünleri üretilecek.

Şahnahan'a Kayısı-Meyve Kurutma ve Paketleme Tesisi!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci incelemelerde bulunmak üzere Şahnahan mahallesini ziyaret etti.

Çilekler olmuş!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Yeşilyurt Belediyesi tarafında yapılan serada incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın en önemli projelerinden olan Yeşil Gıda Seracılık projesi Milletvekili Tüfenkci'den tam not aldı.

Bülent Tüfenkci yeni yolu inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçiyle birlikte Alparslan Türkeş Bulvarı ile Gülümser Caddesinde incelemelerde bulundu.

Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacaktır

Büyükşehir Belediyesi Alparslan Türkeş bulvarında yol yapım, asfaltlama ve kavşak düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Hani sosyal mesafe?

Malatya'nın ulaşımla ilgili talepleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na video konferans sistemi ile iletildi.

Ulaşım ve altyapı projeleri görüşüldü

Ak Parti Malatya teşkilatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile telekonferans yöntemi ile ilimize yapılması planlanan altyapı ve ulaştırma projelerini görüştüler.

Ak Parti teşkilatı gündemi değerlendirdi

Ak Parti teşkilatı telekonferas yolu ile gündeme ilişkin toplantı gerçekleştirdi