Chp Haberleri

Chp Haberleri

GÜRKAN VE KOCA İSTİFA EDERSE...

MHPli isimler AK Parti listesinden aday gösterilebilir iddiası! Gürkan ve Koca istifa ederse işler karışır mı?

Kiraz kimi kastetti?

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın sosyal medyadaki imâli paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.

Osman Güder halktan kopuk

24 Ocak depreminde etkilenen Battalgazi ilçesindeki depremzedelerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Battalgazi ilçesinde yüzlerce depremzede kışa çadır ve konteynırda girmeye hazırlanırken, belediye başkanı yapacağı villaların projesiyle uğraşıyor. Halktan kopukluk bu olsa gerek' dedi.

Malatya’ya ne yapılmışsa Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yapılmıştır

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Veli Ağbaba ameliyat oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bel fıtığından ameliyat oldu.

Taburcu edildi 1 saat sonra hayatını kaybetti

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba tedavisinin tamamlanarak taburcu edilen hastanın 1 saat sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

Ölüm sayısındaki artış kaygı verici

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’da son dönemde vefat sayılarının artmasının kaygı verici olduğunu ifade ederek, Malatya’da vaka sayılarının çok arttığını görüyoruz.

Artık üretim yapılmıyor !

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ülkemizde yapılan tarım politikasını eleştirerek, yapılan ithalat ile diğer ülkelerin zenginleştirildiğini iddia etti.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Ağbaba 4. kez Genel Başkan Yardımcısı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı.

İktidar Milletvekilleri ne iş yapıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kayısı üreticilerinin her yıl farklı bir şekilde kandırıldığını belirterek “Bu yılın kandırılma konusu Toprak Mahsulleri Ofisi oldu” dedi.

Maaşlı trollerinizi ücretsiz izne çıkarın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Plan Bütçe Komisyonu’nda Mini istihdam paketi görüşmelerinde konuştu.

Ahmet Çakır 1. oldu

ORC Araştırma son iki yılda en başarılı milletvekilleri araştırmasında Malatyalı iki vekil listede yer aldı.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Çiftçi yine mağdur

CHP il Başkanı Enver Kiraz; "Malatya’nın çiftçisi, köylüsü bu yıl yine mağdur. Malatya‘yı virüs ile birlikte don, dolu ve AKP’nin politikaları vurmaya devam ediyor.” Dedi.

Ağbaba Malatya'nın değeridir

Ahlaksız iftiralara göz yummayacağız

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden T3 Vakfına 41 Trilyon destek verildi iddiasına, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar twitter hesabından sert tepki gösterdi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Emek en yüce değerdir

CHP Malatya İl Başkanlığı 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

AKP iktidarının yarattığı düzende açlığa sürüklenmekteler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Ağbaba; '1 Mayıs’a, virüsün yarattığı olumsuz etkilerin yanı sıra AKP’nin emek sömürücü politikalarının ablukasıyla giriyoruz. Emekçiyi virüs değil AKP öldürüyor'

Kiraz:"Çağrımız yanıt buldu"

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il başkanı Enver Kiraz bu kez esnafa müjdeli haber verdi.

Sorumsuz bir iftira ve yakıştırma!

İçişleri Bakanlığı, CHP'li Veli Ağbaba'nın "Atatürk'ün resmi yok" ifadelerinin gerçek dışı olduğu duyurdu.

6 bin esnaf ve aileleri ne yiyip, içiyor?

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?

Koronavirüs asgari ücretlileri vurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs nedeniyle temel gıdaların masraflarındaki fahiş artışa dikkat çekti: Besin fiyatları üzerindeki KDV oranları kaldırılsın.

Salgın Sürecinde Sınır Güvenliği Sağlanması vatandaşımızın beka sorunudur!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’ye sunduğu araştırma önergesinde, Covid-19 salgınından en çok etkilenen 3. Ülke olan İran’dan Türkiye’ye kaçak yollarla yapılan girişlerin araştırılmasını istedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Barış Pınarı Harekatı mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden Fırat'ın doğusuna başlatılan 'Barış Pınarı' harekatına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

Bakan Soylu: 'DEAŞ'ın da PKK'nın da YPG'nin de patronu aynıdır'

Karabük Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 maddelik sorusuna yanıt verdi.