Çocuklar Haberleri

Çocuklar Haberleri

Eylem başarılı,teşhir yanlış!

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yardıma muhtaç kişilerle hayırseverler arasında köprü kurmaya devam ediyor.Fakat yardım edilen çocukların teşhir edilmesi ise tepki topluyor.

Nezaket okulları açılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi 4-6 yaş arası çocuklar için adabı muaşeret, temel dini bilgiler, değerler ve mahremiyet eğitimini içinde barındıran okullar açıyor.

Çocuklar parklara koştu

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Bugün park ve bahçeler onlarındı

Korona virüsten en çok çocuklar etkilendi. Sıcak havalarda vakitlerinin birçoğunu dışarıda geçiren çocuklar virüs korkusu ile dışarı çıkamadılar. Bugün haftalar sonra bir ilk yaşandı ve 0-14 yaş çocuklar sokağa çıkabildi.

Hem kendi çocuklarının hem de tüm insanlığın kahramanları

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder anneler gününde sağlık çalışanlarını unutmadı.

Çocuklara çifte bayrama var mısın?

Yeniden Refah Partisi Malatya şubesi yetim çocukları sevindirecek bir projeye imza atıyor.

En çok ilgiyi o Belediye gördü!

Belediyelerin organizasyonlarında şehir genelinde 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.En çok ilgi ise Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı organizasyona oldu. Yeşilyurt Belediyesinden yayımlanan bülten şöyle;

Çocuklar bayramında bisikletli mutluluk

Kızılay Yeşilyurt Şubesi 23 Nisan Çocuk Bayramında bisiklet hediye etti.

Evlerinde kalan çocuklara forma

Yeni Malatyaspor 23 Nisan'da çocuklara sürpriz yaparak evlerinde kalanlara forma hediye ettiler.

Ödüllü yarışma!

Yeşilyurt Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle zamanlarını evde geçiren çocuklara özel olarak ‘Evde 23 Nisan’ Şiir Yarışması  düzenleyecek.

Özel gereksinimli çocuklara yasak yok!

İl Hıfzısıhha kurulunun bugünkü toplantısında alınan karara göre 20 yaş altı özel gereksinimli çocuklara yasak kalktı,refakatçi eşliğinde dışarı çıkabilecekler.

Kayısı Ye

“Çocuklarımız 40 Dakikalık Teneffüste Kayısı ile Güç Depolasınlar”

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi

Taksim'de nostaljik tramvaya asılarak yolculuk yapan bir grup çocuk yürekleri ağza getirdi. Şişhane'de ise patenle araçların arasında seyreden çocuklar kazaya davetiye çıkardı.

Düşyeri, Da Vinci ile beraber dünyaya açılıyor

Türkiye'nin okul öncesi çocuklar için en büyük 'öğrence' markalarından Düşyeri, çocuklara yönelik bilim ve teknoloji odaklı yayınlarıyla dünyanın önde gelen TV kanallarından biri olan Da Vinci ile işbirliğine gitti.

Dr. Bahar Eriş, başarılı çocuk yetiştirmenin sırlarını anlatacak

Doktor Bahar Eriş, 'Çocuklar Nasıl Başarır?' konulu Akbatı Yaşam Akademisi söyleşisi ile ebeveynlere başarılı çocuk yetiştirmenin sırlarını verecek.

Ölüm döşeğindeki minik Müslüm uzatılacak yardım elini bekliyor

Şanlıurfa'da 3 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastalığı nedeniyle yatalak hale gelen 5 yaşındaki Müslüm Ağaç'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.

Ölüm döşeğinde 3 yıldır yardım bekliyor

Şanlıurfa'da 3 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastalığı nedeniyle yatalak hale gelen 5 yaşındaki Müslüm Ağaç'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.

Mümin Sekman ve Bahar Eriş çocuk yetiştirmenin sırlarını anlatacak

Yaşam Akademisi, anne-çocuktan, kişisel gelişime çeşitli dallarda uzman konuklarını Akbatı'da ağırlamaya Sonbahar-Kış döneminde de devam edeceğini duyurdu. Yaşam Akademisi, Ekim ayında 'Çocuklar Nasıl Başarır?' konulu söyleşi ile Doktor Bahar Eriş'i, 'Her Şey Seninle Başlar' başlıklı söyleşisinde ise Mümin Sekman'ı konuk edecek.