Cumhurbaşkanı Haberleri

Cumhurbaşkanı Haberleri

Öznur Çalık Bakan mı Oluyor?

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "kabine seçimden sonra değişecek" açıklaması,kabinede Malatyalı bir isme Bakanlık verilmesi olasılığını güçlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya geliyor.

Malatya’ya ne yapılmışsa Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yapılmıştır

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Erdoğan'a 53 numaralı forma

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti esnasında kendisi ile görüşerek kulübün durumunu ileterek forma hediye etti.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Yönetimin yüzde 70'i aynı isimlerden oluştu

AK Parti’nin Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bazı bakanlar ile parti üst yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde önceki yönetimden 35 kişi yerini korudu.15 isimse yeni yönetimde yer almadı. 50 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ekim'de Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları devam ediyor

Özal Mahallesinin 40 yılllık tapu sorunu Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleriyle sonuç verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,anahtar teslim töreni,Malatya il kongresi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya geliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'lılar adına kayısılı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,TMO'nun kayısı alımına başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya'lılar adına teşekkür etti.

İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci "Cumhurbaşkanımızın emrinde ve onun çizmiş olduğu yolda devam edeceğiz" dedi.

Müjdeyi Çakır paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Malatya'da 6.bölge teşvik uygulaması devam edecek.

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Malatya kayısısı için önemli bir hamle!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kayısı alımına başlıyor” dedi. 

110 dönümlük alan riskli bölge ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Şehitfevzi Mahallesi'nde 110 dönüm alan riskli bölge ilan edildi.

Gönül seferberliği devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan gönül seferberliğine katılım devam ediyor.

Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni corona virüs tedbirlerini açıkladı.

Malatya'ya yasak kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı.

Ne yapsalar yapsınlar biz bu yoldan dönmeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

İstiklal Marşını birlikte söylediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye’de saat: 21.00’de İstiklal Marşı okuma çağrısına uyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelleri, Belediye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla istiklal marşı okudu.

Sokağa çıkma yasağı bu hafta 4 gün olacak

Sokağa çıkma yasağı 4 gün oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.

Minik Sude kumbarasını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

Malatya'nın öz evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27. ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve eski milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 42. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi onaylandı!

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanıp resmi gazetede yayınlandı.

Belediyeler ekmek dağıtacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,gerçekleştirdiği basın toplantısında 17 Nisan Cuma gecesi Saat 24.00’den 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını söyledi.

Hafta sonları sokağa çıkmak yasak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası Huber Köşkünde basın toplantısı düzenledi.