Ekmek Haberleri

Ekmek Haberleri

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

5 Yılda 1 Milyon 639 Bin Ekmek!

Emanet Ekmek projesi dalga dalga büyüyor.

'Resen Pide Tarifesi Dayatılamaz'

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, “Ticaret İl Müdürlüğü, MESOB’un 31.12.2018 tarihli resen tarifesinin geçerli olduğunu ilan ederek büyük hata yapıyor.

Bir tas çorba,bir somun ekmek

Ekmeği kim dağıtacak?

Belediyeler ekmek dağıtacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,gerçekleştirdiği basın toplantısında 17 Nisan Cuma gecesi Saat 24.00’den 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını söyledi.

Megsaş ekmeği 50 kuruşa satacak

Malatya'da iki günlük sokağa çıkma yasağının ardından Megsaş mahallede ekmeği 50 kuruşa halka ulaştıracak.

“Tek Vücut Halinde Hareket Ederek Virüsü Yeneceğiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Küresel çapta bir krize yol açan ve tüm dünyada vaka sayısı her geçen gün artan yeni tip koronavirüs ( KOVİD-19) salgını dolayısıyla yaşadığımız bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman şaşmayarak tek vücut halinde hareket etmemiz gerekmektedir.” diye konuştu.

Koronavirüs asgari ücretlileri vurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs nedeniyle temel gıdaların masraflarındaki fahiş artışa dikkat çekti: Besin fiyatları üzerindeki KDV oranları kaldırılsın.

Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir

Ülkemiz zor zamanlarında ortaya çıkan birliktelik bizi daha da güçlendirecektir. Malatya'da bir firma düzenlediği kampanya ile isteyenlere ücretsiz ekmek ulaştıracak.