Esnaf Haberleri

Esnaf Haberleri

Sinan Cavlak Baruş ve Gürkan'a çağrıda bulundu.

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak sosyal medya hesabından çağrıda bunundu.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Velilerimizin endişesi olmasın,tüm tedbirleri aldık

Malatya Valisi Aydın Baruş,koronavirüs denetimlerinde esnaf ve vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

Destek paketi bekliyoruz!

'Resen Pide Tarifesi Dayatılamaz'

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, “Ticaret İl Müdürlüğü, MESOB’un 31.12.2018 tarihli resen tarifesinin geçerli olduğunu ilan ederek büyük hata yapıyor.

Esnafımız kimsenin vagonu değildir!

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak sosyal medya hesabından Yeni Malatyaspor ve Adil Gevrek ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Güder esnaf ziyaretinde!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder sahhaflar çarşısında esnafları ziyâret ederek hasbihal etti.

Maskesiz esnaf kalmayacak

Ak Parti Battalgazi İlçe başkanlığı esnafa maske dağıtıyor.

Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. 

Esnafı hatırlayan tek siyasetçi!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Güçlü sağlık sistemimizle dünyada pandemi ile mücadele eden ülkelere nefes olduk” dedi.

Kiraz:"Çağrımız yanıt buldu"

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il başkanı Enver Kiraz bu kez esnafa müjdeli haber verdi.

Esnafa maske dağıtıldı

Yeşilyurt Belediyesi esnafa maske dağıttı.

Esnafın maskesini odalar dağıtsın

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak , maske konusunda Malatya’da çekilen sıkıntıyı dile getirerek bu konuda mutlaka mağduriyeti giderecek önlemler alınması gerektiğinin söyledi.

Zabıtalardan örnek davranış!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri balık- sebze - meyve pazarındaki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara maske dağıtımında bulundular.

Osman Güder kurallara dikkat çekti!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

6 bin esnaf ve aileleri ne yiyip, içiyor?

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?

Genelge İle Kapanan İş Yerlerine 1000 TL Destek

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, genelge ile işyerlerini kapatan esnafa 1000 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Esnaf ve sürücülere maske dağıttılar

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, yeni korona virüs önlemleri kapsamında esnaflara ve sürücülere maske dağıtıldı.

Cizre'de yakıt istasyonu yandı, vatandaşlar büyük bir korku yaşadı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tankerin depoya benzin boşaltması esnasında çıkan yangın büyük bir faciaya neden olmadan söndürüldü. Çevredeki esnaflar olay anında canlarını kurtarmak için iş yerlerini açık bırakıp kaçtı. Facianın eşiğinden dönülen yangında maddi hasar oluşması teselli kaynağı oldu.