Ev Haberleri

Ev Haberleri

"Vatandaşımız 5 kuruş ödemeden ev sahibi olacak"

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel önemli açıklamada bulundu

AK Parti'de üst kurula giden aday adayı 12 isim!

AK Parti'de Üst Kurula Giden Aday Adayları! 9 Haziran'da açıklanacak kesin aday listeleriyle ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Edinilen bilgilere göre AK Parti'de üst kurula giden 12 isim belirlendi. Üst kurula giden isimler.

DEVA Partisi'nde Yasin Kalkan istifa etti!

DEVA Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Yasin Kalkan yaptığı yazılı bir açıklamayla DEVA Partisi'nden istifa etti.

Yeşilyurt dizi ile tanıtılıyor!

Çekimleri Yeşilyurt’ta devam eden ‘Gırift’ dizi ekibini Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarında misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sinema ve dizi gibi sanatsal yapımlarla Yeşilyurt’umuzun sosyal ve kültürel zenginliklerini daha geniş kesimlere ulaştırmaktayız.” diye konuştu.

Aşılar evlerde yapılacak

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof.Dr.Recep Bentli yaptığı açıklamada,19 Ocak Salı gününden itibaren 90 yaş üzeri vatandaşların Koronavirüs aşılarının evlerinde yapılacağını ifade etti.

Eylem başarılı,teşhir yanlış!

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yardıma muhtaç kişilerle hayırseverler arasında köprü kurmaya devam ediyor.Fakat yardım edilen çocukların teşhir edilmesi ise tepki topluyor.

Ya Bakanlık ya Başkanlık!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı 2023'te aday değilim sözleri siyaset çevresinde yankı uyandırdı. Çalık'ın bu söylemi 2023 yerel seçimlerine hazırlık olarak yorumlandı.

Kedilerin de evi var artık!

Muhalefet Kömürhan için teşekkür etti

Açılışı bugün gerçekleştirilen Kömürhan Köprüsü için bir teşekkür de muhalefetten geldi.Deva Parti'si Genel Başkan yardımcısı Gezer köprüde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Malatya'lı Ziraat Profesörü Gezer Deva Partisi MYK'da

Deva Partisi 1.olağan kongresinde Malatya'lı Ziraat Profesörü İbrahim Gezer Merkez Karar yönetim kurulunda yer aldı.

Büyükşehir göz boyamaya devam ediyor!

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım 'Büyükşehir Belediyesi göz boyamaya devam ediyor" dedi.

Yeni Malatyaspor son dakikada 1 puanı kaptı

Süper Lig'in 10. haftasında günün ilk maçında Gaziantep evinde Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ekim ayında 389 ihracat belgesi hazırlandı

Malatya’nın ihracat rakamlarının artması için çalıştıklarını ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İş dünyası olarak ülkemizin ve şehrimizin ihracattaki payını artırmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 

Erdoğan'a 53 numaralı forma

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti esnasında kendisi ile görüşerek kulübün durumunu ileterek forma hediye etti.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Ali Babacan Malatya'da

Ali Babacan Malatya'ya geliyor!

Deva Partisi Lideri Ali Babacan partisinin il kongresi için Malatya'ya geliyor.İl Başkanı Onur Güneş, yaptığı açıklamada hem kongre duyurusu yaptı hem de ekonomiyi değerlendirdi.

Kızılay iddialara cevap verdi!

Birgün gazetesinin Rektörlerin Dekan vekilliği yaptığı iddiasını İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay,sosyal medya hesabından kesin bir dille yalanladı.

Yeşilyurt, 76 Belediye Başkanı'na ev sahipliği yapacak

Yeşilyurt Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Mayıs ayı 35.Olağan Meclis toplantısına ev sahipliği yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları devam ediyor

Özal Mahallesinin 40 yılllık tapu sorunu Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleriyle sonuç verdi.

Deva Partisi Battalgazi'de Atlı'ya Emanet

DEVA Partisi Malatya kongreleri devam ediyor

Deva Partisi Doğanşehir'de de kongresini gerçekleştirdi

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan Malatya Deva Partisinde ilçe kongreleri devam ediyor.

Gençlik bizim için umut demektir

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,EBA üzerinden öğrencilere bir mektup göndererek mutlu ve başarılı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

6.bölge teşvikleri yatırımları hızlandıracak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL´ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Kahveci,A Takımını belirledi

Battalgazi AK Parti İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Yeni görevlendirmede, ilçe başkan yardımcılıklarının yarıdan fazlasında değişim olduğu görüldü.

Tablet bağış kampanyasına destek beklendi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Başkanlığında toplanarak Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştirdi. Meclisinde açılışında konuşan Belediye Başkanı Çınar, ‘İki Devlet Tek Millet’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını söyledi.

Somun ekmeğe zam!

İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci "Cumhurbaşkanımızın emrinde ve onun çizmiş olduğu yolda devam edeceğiz" dedi.