Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe Haberleri

Fenerbahçe'nin konuğu Yeni Malatyaspor

Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Yeni Malatyaspor ligde kalma hesapları yapıyor

Tartışmalı Fenerbahçe maçı yenilgisi sonrası hızlı toparlanan kaplanlar haftasonu kendi sahasında ağırlayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Biri emeğimizi çaldı! (Editörden)

Biri emeğimizi çaldı!

Fenerbahçe'yi yenebiliriz!

Yeni Malatyaspor deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşıyor.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'ye bileniyor

Yeni Malatyaspor uzun bir aradan sonra Göztepe galibiyetiyle nefes aldı. Kaplanlarda yeni hedef ise Fenerbahçe'yi devirerek alt sıralardan iyice uzaklaşmak.

THY Euroleague: Kızılyıldız: 68 - Fenerbahçe Beko: 56

THY Euroleague 2. hafta maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Kızılyıldız'a 68-56 mağlup oldu.

Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de

A Milli Futbol Takımı, bin 796 gün sonra Arnavutluk maçıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda sahaya çıkacak. 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçında A Milli Futbol Takımı, yarın saat 21.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de bir karşılaşamaya çıkacak.

Fenerbahçe, hücum - savunma organizasyonları çalıştı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında pazar günü deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbolda bu yıl 27'ncisi düzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Fenerbahçe: 86 - Çukurova Basketbol: 62

27. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Çukurova Basketbol'u 86-62 mağlup eden Fenerbahçe'nin oldu.