Gündem Haberleri

Gündem Haberleri

Ve festival iptal edildi!

"Cinsiyetsiz ilk ödül" ifadesiyle Türkiye gündemine oturan ve sosyal medyada çokca tartışılan Film Festivali iptal edildi.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

29 parka isim verildi!

Battalgazi Belediye Meclisi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ekim ayı Olağan toplantısının 1.oturum 2.birleşiminde bir araya gelerek, 6 gündem maddesini görüştü.

Yeşilyurt Belediyesine ‘Kardeş Şehir’

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısında gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Kiraz:"Çağrımız yanıt buldu"

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il başkanı Enver Kiraz bu kez esnafa müjdeli haber verdi.

Ak Parti teşkilatı gündemi değerlendirdi

Ak Parti teşkilatı telekonferas yolu ile gündeme ilişkin toplantı gerçekleştirdi

Gündem koronavirüs

Malatya İl Pandemi Kurulu Koronavirüs gündemi ile toplandı.

İşyerini basıp öldüresiye dövdüler

Malatya'da bir iş yerini basan saldırganlar, işyeri sahibi ve çalışanlarını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Otomobil yoldan çıkıp metrelerce takla attı: 2 yaralı

Eyüpsultan'a bağlı Ağaçlı Köyü yolunda sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 200 metre takla atarak yuvarlanan araç, çamura saplanarak dururken, iki kişinin ağır yaralandığı kazada jandarma başka yaralı olma ihtimaline karşı yarım saat yaralı aradı.

Bodrum'da göçmenleri taşıyan bot battı: 3 kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi sahilinden denize açılan ve içerisinde 14 düzensiz göçmenin bulunduğu lastik bot battı. 2 göçmenin yüzerek kendi imkanlarıyla kıyaya ulaştığı ve 9 göçmenin ise denizden kurtarıldığı olayda, kayıp 3 göçmeni arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Tren yolcuları yolda kaldı

İstanbul-Uzunköprü seferini yapan yolcu treni, Muratlı'da raylardan kaynaklı sorunlar nedeniyle durduruldu. Seferlerin durması nedeniyle vatandaşlar Muratlı'dan gidecekleri yerlere otobüsler ile taşındı.

Polis ekiplerinden 'Yeditepe Huzur' uygulaması

İstanbul genelinde polis ekipleri tarafından 'Yeditepe Huzur' uygulaması yapıldı. Uygulamada polis köpeği ile araçlarda uyuşturucu madde araması yapıldı.

'Hacker' çetesinin 7 üyesi tutuklandı

Türkiye'de bulunan bankaların resmi internet sitelerinin birebir aynısını tasarlayıp, siteden işlem yapmaya çalışan yaklaşık 100 bin kişinin banka hesabı bilgilerini ele geçirerek, yaklaşık 2 milyon TL değerinde vurgun yapan 7 kişi tutuklandı.

Havan mermisi basın mensuplarını haber yazarken yakaladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde basın mensuplarının bulunduğu yere havan mermisi atıldı. Basın mensuplarının üzerinden geçen havan mermilerinden biri Fevzi Çakmak Mahallesindeki iki katlı bir eve isabet ederken, iki havanın ise boş alana isabet ettiği belirtildi.

Milletvekilinin ismini kullanıp, kredi vaadiyle dolandırdılar

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Necati Kılıç, bir milletvekilinin de ismini kullanan şahıslar tarafından kredi vaadiyle dolandırıldığını iddia etti.

3 buçuk aydır kayıptı cesedi toprağa gömülü olarak bulundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 buçuk aydır kayıp olarak aranan Vedat Kolutek'in öldürerek gömüldüğü ortaya çıktı. Vedat Kolutek'in cesedi katil zanlılarının cinayeti itiraf etmesiyle gömüldüğü yerde bulundu.

Gasp ettikleri malzemeleri paylaşamayınca bir birlerini vurdular

Van'da, gasp ettikleri malzemeleri paylaşamayınca bir birlerini vuran şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Balıkesir'de eş zamanlı FETÖ operasyonu

Balıkesir merkezli 3 ilde eş zamanlı yapılan FETÖ operasyonunda yakalanan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

PKK'ya elaman kazandıran zanlı tutuklandı

Adana'da PKK'ya elaman kazandırdığı öne sürülen şahıs tutuklanırken, polise patlayıcı attığı iddia edilen bir zanlıya ise ev hapsi tedbiri uygulandı.

El-Bab gazisi: 'Bugün de çağırsalar koşarak giderim'

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında 2016 yılında Suriye'nin El-Bab şehrinde gazi olan Uzman Çavuş Zülfikar Üztürk, 'Barış Pınarı' operasyonuna tam destek vererek, 'Bugün de çağırsalar bir saniye bile düşünmem, koşarak giderim' diye konuştu.

Babaya son bakış

Suriye'nin Kamışlı kentinden Mardin'in Nusaybin ilçesine teröristlerce atılan havan ve roketlerin isabet ettiği Yenituran Mahallesi Hamam Sokakta şehit olan Mehmet Şirin Demir ve 7 sivil şehit toprağa verildi.

Beykoz'da darp edilen sağlık personeli dehşet anlarını anlattı

Beykoz'da bir aile sağlık merkezine gelen A.M.S., sağlık personeli ile yaşlı hastaya yumruklarla saldırmış, ortalığı birbirine katmıştı. Darp mağduru olan sağlık personeli Sümeyra Akdemir o dehşet anlarını anlattı.

En yaşlı hacı Fikriye nineden Mehmetçik'e dua

Türkiye'nin en yaşlı hacısı 105 yaşındaki Fikriye Çam, devam eden 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her gün dua ettiğini söyledi.

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi

Taksim'de nostaljik tramvaya asılarak yolculuk yapan bir grup çocuk yürekleri ağza getirdi. Şişhane'de ise patenle araçların arasında seyreden çocuklar kazaya davetiye çıkardı.

MSB son rakamı açıkladı, 415 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Barış Pınarı Harektı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık öldürülen terörist sayısının 415'e ulaştığını bildirdi...

İzmir'de inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçi iskeleden düşerek öldü.

Konya'da sokağa bırakılmış bebek bulundu

Konya'da bir binanın önünde sokağa terk edilmiş bebek bulundu.

JÖH-PÖH sahaya inecek

Afrin ve Fırat Kalkanı operasyonlarından tecrübeli Jandarma Özel Harekt (JÖH) ve Polis Özel Harekt (PÖH) timleri operasyonun ilerleyen safhalarında sahaya inecek.

Tekirdağ'da su maymunu şaşkınlığı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde gece yarısı görülen su maymunu korku ve hayretle karşılandı.

Çanakkale'de otomobil otobüs durağına daldı: 3 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, iş çıkışı durakta otobüs bekleyen 3 kadına otomobil çarptı. Olayda 3 kadın da hayatını kaybetti.