Hizmet Binası Haberleri

Hizmet Binası Haberleri

Mehmet Çınar Millet Bahçesi sözü aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeşilyurt Belediyesi ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında incelemelerde bulunup, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan bilgiler alırken, hizmet binasının yan tarafındaki 35 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Çınar tekrar işinin başında

Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

İstiklal Marşını birlikte söylediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye’de saat: 21.00’de İstiklal Marşı okuma çağrısına uyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelleri, Belediye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla istiklal marşı okudu.

İlaçlama Sezonu Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattın Gürkan ilaçlama sezonunu belediye hizmet binası önünde ilaçlama sezonunu törenle açtı.