İhl Haberleri

İhl Haberleri

Sistematik saldırılara karşı birlik mesajı!

İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şubesi ve Ensar Vakfı Malatya Şubesi üyeleri imam hatip mezunlarına, mensuplarına yapılan sistematik saldırılara karşı suç duyurusunda bulunarak bir basın açıklaması yaptılar.

'Resen Pide Tarifesi Dayatılamaz'

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, “Ticaret İl Müdürlüğü, MESOB’un 31.12.2018 tarihli resen tarifesinin geçerli olduğunu ilan ederek büyük hata yapıyor.

AK Parti Malatya'da kongreler başlıyor

Ak Parti Malatya ilçe kongreleri 16 Ağustos 13 Eylül tarihleri arasında yapılacak.

Kırtasiyeler kısıtlamadan muaf tutulacak

Bu hafta sonu üniversite sınavları gerçekleşecek milyonu aşkın öğrenci ve velinin sınav günün sokaklarda olacak olması nedeniyle, tehlike riskini azaltmak nedeniyle 27 28 Haziran tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mazeret ara sınavları 11-15 Mayıs tarihleri arasında

İnönü Üniversitesi mazeret sınavları ile ilgili bir duyuru yayınladı.

4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı!

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 31 ilde, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde marketler ve bakkallar 09.00-14.00 arasında faaliyet gösterecek, vatandaşlar evlerine yakın marketlere ve bakkallara gidip gelebilecek. 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günü ise marketler ve bakkallar kapalı olacak.

İhlas Medya Grubu, gazetecilere yönelik saldırısını kınadı

İhlas Medya Grubu, Barış Pınarı Harektı kapsamında YPG/PKK terör örgütünün Akçakale ve Nusaybin'de görev yapan habercilere yönelik saldırısını kınadı.

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı Shenzhen'de düzenlenecek

2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen'de gerçekleştirilecek. Fuarda Çin'in denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik ekipmanları, gemi yapımı, limanlar ve nakliye ve yükselen denizcilik sektörüne ilişkin yeni teknolojileri sergilenecek.

'Kara Işık' ve 'Ayaküstü' fotoğraf projeleri Almanya'da sergilenecek

Fotoğraf sanatçısı Burak Bulut Yıldırım, 11. Türk Kültür Günleri kapsamında 14-24 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya'da Ayaküstü-In Haste ve Kara Işık-Black Light fotoğraf projelerini sergileyecek. Sergilerden elde edilen gelir Almanya'daki Türk kökenli gençler için geliştirilen sosyal sorumluluk projelerine bağışlanacak.