Kampanya Haberleri

Kampanya Haberleri

Bu kampanya alkışlanır!

Yeşilyurt İzmir için yola çıkıyor

Yeşilyurt Belediyesi İzmir için yardım kampanyası başlattı.

Tablet bağış kampanyasına destek beklendi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Başkanlığında toplanarak Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştirdi. Meclisinde açılışında konuşan Belediye Başkanı Çınar, ‘İki Devlet Tek Millet’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını söyledi.

Malatya'da da uygulanır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla dikkat çeken ve bir o kadar destek bulan bir kampanya başlattı. İnternet üzerinden iftar satın alan vatandaşlarla ihtiyaç sahibi kişiler arasında iftarver.com adresi üzerinden bir köprü kurdu. Malatyalılar ise Ankaralılar tarafından ciddi anlamda destek bulan bu uygulamanın Malatya'da da Valiliğin koordinatörlüğünde Büyükşehir,Yeşilyurt ya da Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesini bekliyor.

Büyükşehir çalışanından destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanları "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek verdi.

Minik Sude kumbarasını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

Malatyada ilk bağış Çınar'dan geldi

Malatya'da İlk bağış Çınar'dan geldi

Türkiye, Milli Dayanışma kampanyasını başlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başlatılan kampanyaya 7 aylık maaşını bağışladığını duyurdu.

Şu an tüm gücümüzle Türkiye için çalışıyoruz

Koronavirüs'ün etkisini artırdığı bu zor günlerde İHH,anlamlı bir destek kampanyası başlatarak 10 milyon TL'lik yardım paketi dağıtacaklarını açıkladı.

Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir

Ülkemiz zor zamanlarında ortaya çıkan birliktelik bizi daha da güçlendirecektir. Malatya'da bir firma düzenlediği kampanya ile isteyenlere ücretsiz ekmek ulaştıracak.

Altınyıldız'dan Takım Elbise Günü'ne özel indirim

Altınyıldız Classics, 13 Ekim Takım Elbise Günü'ne özel kampanya gerçekleştirdiğini duyurdu.