Milletvekili Haberleri

Milletvekili Haberleri

Bağımlılar için rehabilitasyon merkezi.

AK Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine eklenecek yeni balıklarla ilgili açıklama yaptı l.

İyi Parti Malatya'da Milletvekili Çıkarır mı?

İYİ Parti'de öne çıkan isim Muzaffer Karakuş.

GÜRKAN VE KOCA İSTİFA EDERSE...

MHPli isimler AK Parti listesinden aday gösterilebilir iddiası! Gürkan ve Koca istifa ederse işler karışır mı?

Tüfenkci, Çınar ve Yalçınkaya incelemelerde bulundu!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Çilesiz Malahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Ya Bakanlık ya Başkanlık!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı 2023'te aday değilim sözleri siyaset çevresinde yankı uyandırdı. Çalık'ın bu söylemi 2023 yerel seçimlerine hazırlık olarak yorumlandı.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları devam ediyor

Özal Mahallesinin 40 yılllık tapu sorunu Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleriyle sonuç verdi.

Veli Ağbaba ameliyat oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bel fıtığından ameliyat oldu.

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'lılar adına kayısılı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,TMO'nun kayısı alımına başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya'lılar adına teşekkür etti.

Taburcu edildi 1 saat sonra hayatını kaybetti

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba tedavisinin tamamlanarak taburcu edilen hastanın 1 saat sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

6 bin ton kapasiteli olacak

Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Kuru ‘Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesi’ni inceledi.

Doğalgaz'da ciddi şikayet yok!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Fırat EDAŞ’ın Malatya’da 9 yılda 290 milyon, 2020 yılında ise 90 milyon TL’ye yakın yatırım yaptığını ifade etti.

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Yeni terminal binası yapılacak

 AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Çakır,kime anlatıyor?

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın Yazıhan ziyaretinde sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraf "Ahmet Çakır kime anlatıyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Çalık deprem bölgesinde!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

İktidar Milletvekilleri ne iş yapıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kayısı üreticilerinin her yıl farklı bir şekilde kandırıldığını belirterek “Bu yılın kandırılma konusu Toprak Mahsulleri Ofisi oldu” dedi.

Malatya kayısısı için önemli bir hamle!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kayısı alımına başlıyor” dedi. 

Ahmet Çakır 1. oldu

ORC Araştırma son iki yılda en başarılı milletvekilleri araştırmasında Malatyalı iki vekil listede yer aldı.

Kayısı kooperatifleri kuruluyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya gelerek, Bakan Pekcan’dan kayısı ihracatının artırılması amacıyla destek istedi.

'Gönül Seferberliği' hız kazandı

"Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz." ifadeleri ile başlatılan gönül seferberliği ile halkın sorunları çözülüyor.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Şahnahan'a Kayısı-Meyve Kurutma ve Paketleme Tesisi!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci incelemelerde bulunmak üzere Şahnahan mahallesini ziyaret etti.

Çilekler olmuş!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Yeşilyurt Belediyesi tarafında yapılan serada incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın en önemli projelerinden olan Yeşil Gıda Seracılık projesi Milletvekili Tüfenkci'den tam not aldı.

Bülent Tüfenkci yeni yolu inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçiyle birlikte Alparslan Türkeş Bulvarı ile Gülümser Caddesinde incelemelerde bulundu.