Milli Haberleri

Milli Haberleri

AK Parti'de "Ezber bozan" atama!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Milli Görüş kökenli Osman Nuri Kabaktepe atandı.Son yıllarda halktan kopuk İl Başkanlığı atamaları sonrası Kabaktepe'nin atanması,parti tabanında memnuniyetle karşılandı ve AK Parti 2002 ruhuna dönüyor yorumlarını da beraberinde getirdi.

6 Futbolcu Milli Takımlara Çağrıldı

Yeni Malatyaspor’da 6 futbolcu milli takıma davet edildi. Abdulsamed Damlu, ilk kez Ümit Milli Takım’a çağrıldı.

Konyaspor maçı öncesi korona ve sakatlık şoku yaşanıyor

Yeni Malatyaspor'da 4 futbolcunun korona testlerinin pozitif çıktığı belirtildi. Ayrıca oynadıkları milli maçta sakatlanan Jody Lukoki ve Youssouf Ndayishimiye Konyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

Gençlik bizim için umut demektir

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,EBA üzerinden öğrencilere bir mektup göndererek mutlu ve başarılı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Değişti

Milli Eğitim Bakanlığı emrine çekilen Ali Tatlı'nın yerine Battal Kanbay atandı.

Mina Erzurumspor'a transfer oldu

Yeni Malatyaspor'un defans bölgesinde görev yapan Ekvadorlu milli futbolcu Arturo Mina Erzurumspor'a transfer oldu.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Minik Sude kumbarasını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

BİLSEM'den polislere maske

Bilim ve Sanat Merkezleri'nde üretilen 190 adet yüz siperliği Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İlkokul inşaatı için imzalar atıldı

24 Derslikli Sümer İlkokulu inşaatı protokolü imzalandı.

Malatyada ilk bağış Çınar'dan geldi

Malatya'da İlk bağış Çınar'dan geldi

Türkiye, Milli Dayanışma kampanyasını başlattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başlatılan kampanyaya 7 aylık maaşını bağışladığını duyurdu.

Acı haber ! 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi paylaştı; Irak'ta 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Uzaktan eğitim ne zamana kadar devam edecek?

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulunun da önerisiyle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 30 Nisan'a kadar okulların tatil olması, uzaktan eğitimin devam etmesi kararını aldıklarını bildirdi.

“Milli Mücadele Ruhunu Bugün Öğrencilerimiz İle Paylaştık”

“İstiklal ve istikbalimizin, milli mücadelemizin sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 99. Yıl dönümünü bugün öğrencilerimizle kutluyoruz"

“İstiklal Marşımız Vatan Sevgisini Anlatan Eşsiz Bir Eserdir”

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk Milleti'nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtan büyük bir kahramanlık destanıdır.” dedi

MSB son rakamı açıkladı, 415 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Barış Pınarı Harektı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık öldürülen terörist sayısının 415'e ulaştığını bildirdi...

Sınıra Suriye Milli Ordu askeri ile arazi aracı gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden sınır hattına çok sayıda Suriye Milli Ordusu askeri ile silahla donatılmış arazi aracı gönderildi.

MSB: 'ABD'nin gözlem noktasına herhangi bir atış söz konusu değildir'

Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek atışların yapıldığı terör mevzilerinin ABD'nin gözlem noktasına 1 km uzaklıkta olduğunu ve ABD'nin gözlem noktasına ise herhangi bir atışın ise söz konusu olmadığını bildirdi.

MSB: 'Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 399 oldu'

Milli Savunma Bakanlığı: Fırat'ın doğusunda başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen toplam PKK/PYD-YPG'li terörist sayısı 399 oldu.

Suriye Milli Ordusundan YPG/PKK'ya gözdağı

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye Milli Ordusundan terör örgütü PYD/PKK'ya gözdağı verildi. Suriye Milli Ordusunun operasyon bölgesine giderken moralin çok iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Taciz ateşi açan 16 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat'ın doğusundaki 25 hudut karakoluna taciz ateşi açan 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakan Akar, şehit ailelerine başsağlığı diledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek ve Balıkesir'de eğitim sırasında şehit düşen Ulaştırma Er Oğuzhan Er'in ailesine başsağlığı mesajı yayımladı.

İran'a ait petrol gemisinde patlama

İran'ın Milli Petrol Şirketine ait bir petrol tankerinde Suudi Arabistan'ın Cidde Limanı'na 60 mil uzaklıkta patlama meydana geldi.

Milli Takımdan antrenman öncesi net mesaj

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ile oynayacağı maçın son antrenmanı öncesinde sahaya 'Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Ordumuzun Yanındayız' pankartıyla çıktı.

Şenol Güneş: 'Gücünüzü sahada görmek istiyorum'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Oyuncularımızın duygu kırılmasını istemiyorum. Tam tersine yeteneğini, karakterini sahada güçlü bir şekilde kullanmasını istiyorum dedi.

Suriye Milli Ordusu Rasulayn'a ilerliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun dün başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken, Suriye Milli Ordusu Rasulayn'a doğru ilerliyor.

Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de

A Milli Futbol Takımı, bin 796 gün sonra Arnavutluk maçıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda sahaya çıkacak. 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçında A Milli Futbol Takımı, yarın saat 21.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de bir karşılaşamaya çıkacak.

Akar: 'Terör koridoruna izin vermeyeceğiz'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin 'Tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız fakat 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulmasına da izin vermeyeceğiz! Burada terör örgütlerinin varlığını kabul etmiyoruz. dedi.