Muhammed Yalçınkaya Haberleri

Muhammed Yalçınkaya Haberleri

"Ustamızın başvurusunu almak bizim için büyük şeref "

Kıymetli ustamız, teşkilat büyüğümüz emektarımız Muhammed Emin Yalçınkaya’nın aday adaylık başvurusunu almak bizler için büyük bir şeref, üzerimizde çok büyük emeği ve hakkı var. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Tüfenkci, Çınar ve Yalçınkaya incelemelerde bulundu!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Çilesiz Malahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Yalçınkaya, A Takımını belirledi

AK Parti Yeşilyurt ilçe teşkilatında Av. Muhammed Yalçınkaya başkanlığındaki yeni yürütme kurulu belli oldu.

AK Parti Yeşilyurt'un yeni yönetimi belli oldu

AK Parti Yeşilyurt ilçe kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

'Dualarınıza talibim'

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Koca mı Yalçınkaya mı? (Editörden)

AK Parti Malatya'da kongrelerin başlamasına sayılı günler kala İl Başkanlığına kimin getirileceği merak konusu oldu.

'Gönül Seferberliği' hız kazandı

"Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz." ifadeleri ile başlatılan gönül seferberliği ile halkın sorunları çözülüyor.

İyi ki varsınız!

İlçe Başkanından kapak

Şirin Payzın Selçuk Bayraktar'ın uçan araba projesinin haberinden alıntı yaparak bir paylaşım yaptı. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya da cevap yazdı.

Yalçınkaya'dan Çınar'a teşekkür!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya ile birlikte Çavuşoğlu Mahellesi'nde incelemelerde bulundu.