Öznur Çalık Haberleri

Öznur Çalık Haberleri

AK Parti Malatya için anket yapıyor.

AK Parti Genel Merkezi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için anket yapıyor.

Öznur Çalık Bakan mı Oluyor?

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala,Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "kabine seçimden sonra değişecek" açıklaması,kabinede Malatyalı bir isme Bakanlık verilmesi olasılığını güçlendirdi.

Ya Bakanlık ya Başkanlık!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı 2023'te aday değilim sözleri siyaset çevresinde yankı uyandırdı. Çalık'ın bu söylemi 2023 yerel seçimlerine hazırlık olarak yorumlandı.

Pütürge'de 104 konut kurayla teslim edildi!

Muhtarlar Toplantısı nedeniyle Pütürge’de bulunan Vali Aydın Baruş, teslimi yapılacak olan 104 adet konutun kura çekimi törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları devam ediyor

Özal Mahallesinin 40 yılllık tapu sorunu Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleriyle sonuç verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'lılar adına kayısılı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,TMO'nun kayısı alımına başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya'lılar adına teşekkür etti.

Kentsel Dönüşüm Başlıyor!

Doğalgaz'da ciddi şikayet yok!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Fırat EDAŞ’ın Malatya’da 9 yılda 290 milyon, 2020 yılında ise 90 milyon TL’ye yakın yatırım yaptığını ifade etti.

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Yeni terminal binası yapılacak

 AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı.

Çalık deprem bölgesinde!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

Malatya kayısısı için önemli bir hamle!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kayısı alımına başlıyor” dedi. 

Kayısı kooperatifleri kuruluyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya gelerek, Bakan Pekcan’dan kayısı ihracatının artırılması amacıyla destek istedi.

Bakan Kasapoğlu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

Bakan Kasapoğlu, AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı, Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

50 milyon TL destek verildi

Lisanslı Kuru Kayısı Deposu 33 Milyon TL maliyetle, 6 bin ton kayısı kapasiteli olacak.

Depremin yaraları sarılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Malatya'da depremden etkilenen bölgeleri yenileniyor.

Şans Küpü'nü Semra Çınar sundu!

Yeşilyurt TV'de yayınlanan Şans Küpü programını Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın eşi Semra Çınar sundu.

Esnafı hatırlayan tek siyasetçi!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Güçlü sağlık sistemimizle dünyada pandemi ile mücadele eden ülkelere nefes olduk” dedi.

Ulaşım ve altyapı projeleri görüşüldü

Ak Parti Malatya teşkilatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile telekonferans yöntemi ile ilimize yapılması planlanan altyapı ve ulaştırma projelerini görüştüler.

Ak Parti teşkilatı gündemi değerlendirdi

Ak Parti teşkilatı telekonferas yolu ile gündeme ilişkin toplantı gerçekleştirdi

Sağlıktaki başarı hikâyesi asla sahte değildir, gerçektir

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İyi Parti Grup Önerisi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

Yardımlar hesaplara geçmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ihtiyaç sahibi hanelere yapılacak 1000'er liralık yardım hesaplara geçmeye başladı.Malatya'da 1000'er lira yatırılacak hane sayısını ise Malatya Milletvekili Öznur Çalık sosyal medya hesabından duyurdu.