Öznurçalık Haberleri

Öznurçalık Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları devam ediyor

Özal Mahallesinin 40 yılllık tapu sorunu Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleriyle sonuç verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'lılar adına kayısılı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,TMO'nun kayısı alımına başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya'lılar adına teşekkür etti.

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Yeni terminal binası yapılacak

 AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı.

Malatya kayısısı için önemli bir hamle!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kayısı alımına başlıyor” dedi. 

Esnafı hatırlayan tek siyasetçi!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Güçlü sağlık sistemimizle dünyada pandemi ile mücadele eden ülkelere nefes olduk” dedi.

Hani sosyal mesafe?

Malatya'nın ulaşımla ilgili talepleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na video konferans sistemi ile iletildi.

4 Nisan kimin günü? Ağrı mı, Malatya mı?

4 Nisan Malatya'lılar günü sebebiyle birçok siyasi,STK başkanı ve Malatya'lılar sosyal medya'da çeşitli paylaşımlarda bulundular.Malatya'nın doğal güzelliklerinin yansıtıldığı fotoğraflar,kültür ve sanatına dair binlerce paylaşım yapıldı.Farklı bir paylaşım ise Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi.