Para Haberleri

Para Haberleri

Belediye 10 milyonu çar çur edecek

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,Malatya Büyükşehir Belediyesinin Film Festivali adı altında 10 milyon parayı çar çur edeceğini söyledi.

Parayı israf ettiysem namussuz şerefsizim!

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, görevinin başında olduğunu belirterek "Camiamızdan, taraftarımızdan özür diliyorum, haklarını helal etsinler."dedi.

Para vermem!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,katıldığı televizyon programında Adil Gevrek'in kulüp başkanlığına devam etmesi halinde Yeni Malatyaspor'a para vermeyeceğini söyledi.

Güder ve Kahveci Gelincik Tepesi'ndeki konutları inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden konutlarda inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldılar.

Camiler cuma namazına hazırlanıyor

Yeşilyurt Belediyesi yeniden ibadete açılacak camilerde dezenfektan ve temizlik çalışması yaparak cuma namazına hazır hale getirdi.

İlçe Başkanından kapak

Şirin Payzın Selçuk Bayraktar'ın uçan araba projesinin haberinden alıntı yaparak bir paylaşım yaptı. AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya da cevap yazdı.

Acil! Kızılay kan bağışı çağrısı yaptı

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık kan sosyal medyadan kan bağışçılarına çağrı yaparak stoklarının azaldığını söyledi.

Evlerinde kalan çocuklara forma

Yeni Malatyaspor 23 Nisan'da çocuklara sürpriz yaparak evlerinde kalanlara forma hediye ettiler.

Minik Sude kumbarasını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

Bakan Albayrak: 'Batının planını darmadağın edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Terörle mücadeleyi diline dolayıp, özellikle siviller üzerinden demagoji yaparak yalan bir propagandayla ülkemizi karalamaya çalışan birilerine bu samimiyetsiz ve iki yüzlü batı dünyasının yüzüne çarpmamız lazım. 10 yıllardır bugün için hazırlanan bu planı darmadağın edeceğiz dedi.

Ordu'da yamaç paraşütü uçuşları yeniden başlıyor

Ordu'nun en önemli turizm cazibe merkezi olan ve şehir merkezine en yakın mesafedeki Boztepe'de 8 ay önce yaşanan müessif olay nedeniyle ikinci bir emre kadar yasaklanan sportif ve ticari amaçlı yamaç paraşütü uçuşları yeniden başlıyor.

İmparatorların çayında rekolte düşüşü sürüyor

Yaş çay tarımında 3. sürgün sürerken, 'İmparatorların çayı' olarak adlandırılan 'beyaz çay' rekoltesinde önceki yıllara göre düşüş sürüyor.

İbn Haldun Üniversitesi müfredat çalıştaylarının 7'ncisi gerçekleştirildi

İbn Haldun Üniversitesi, 'fikrî bağımsızlık' hedefi doğrultusunda, sosyal bilimlerde mevcut hakim paradigmaya mahkum olmamak adına yürüttüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İbn Haldun Üniversitesi Müfredat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, özgün ve evrensel nitelikte yeni bir müfredat ve eğitim programı geliştirmeye dönük çalışmalarına hız verdi.

Parada klozet kapağından fazla bakteri var

Para üzerinde araştırmalar yapan uzmanlar, bulaşıcı hastalıkların bir çoğunun parayla bulaştığını tespit etti.

Okulda başarıyı getiren ders çalışma alışkanlıkları

Okulda öğrenilenlerin pekiştirilmesi, öğrenme sürecinin evde de devam etmesi için önem taşıyor. Uzman Klinik Psikolog Büşra Aparan Akın, başarıyı etkileyen faktörleri ve ailelere düşen görevleri anlattı.