Sayısı Haberleri

Sayısı Haberleri

Erbakan konuştukça,üye sayımız artıyor

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım,partisinin Malatya'da her geçen gün güçlendiğini ve üye sayısının arttığını söyledi.

Yeşilyurt tarımsal ürünlerin üretim noktası oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın girişimleri neticesinde, sofralardaki doğal ürünlerin sayısını artırmak adına Cumhuriyet Örnekköy’de kurulan Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında Nisan ayından itibaren damla sulama yöntemiyle yetiştirilen kuru fasulyelerin hasadı yapılıyor.

Ölüm sayısındaki artış kaygı verici

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’da son dönemde vefat sayılarının artmasının kaygı verici olduğunu ifade ederek, Malatya’da vaka sayılarının çok arttığını görüyoruz.

Mesai 9.00'da başlayacak

Yeni tip korona virüs (Covid-19) vaka sayısının günden güne artması nedeniyle Malatya’da mesai saatleri yeniden düzenlendi.

Malatya'da vaka sayısı artıyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş sosyal medya hesabından koronavirüs salgınına karşı kurallara uyulması çağrısında bulunuldu.

Vaka artışı olan illere maske zorunluluğu getirildi

Son zamanlarda vaka sayısında artış yaşanması bazı illerde maske zorunluluğu getirdi. Malatya'da maske takma zorunlu hale getirildi.

'Malatya'da 67 Covid-19 hastası var'

Vali Aydın Baruş, Valilik toplantı salonunda ilimizin Koronavirüs durumu ve 2020 yılı Kayısı rekoltesi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tedbirlere mutlaka uymalıyız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son verileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeni bir dönemdeyiz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmelerini ve Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter'dan paylaştı.

Kontrol bizim elimizde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son bilgileri paylaştı.

AVM'ler ne zaman açılacak?

Koronavirüs vaka sayısı her geçen gün düşüyor.

Bu noktaya gelmek kolay olmadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; 'Test sayısında 1 milyonu geçtik'

Hamdolsun!İyileşen hasta sayısımız yükseliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsle ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu.

Koronayı yendi,görevine geri döndü

Geçtiğimiz ay Koronavirüs'e yakalanan Malatyalı Doktor Prof Dr.Muhammed Emin Akkoyunlu tedavi sürecini tamamlayarak görevine geri döndü.

Son günlerin en iyi düşüşü!

Son 20 gün baz alındığında en az günlük vaka sayısı açıklanırken, iyileşenler sayısında rekor seviyede artış yaşandı. Toplam entübe hasta sayısında da düşüş devam ediyor.

'Bugün dünden daha iyiyiz'

Yeni durum açıklandı!

Türkiye'de son 24 saatte 3 bin 977 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 127 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 86 bin 306, can kaybı 2 bin 17, iyileşen hasta sayısı 11 bin 976 oldu.

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.

Bugünkü can kaybı 107

Toplam hasta sayısı ilk kez azaldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bir ilki paylaştı: Koronavirüs'te Yoğun bakım hasta sayısı İLK KEZ azaldı

“Tek Vücut Halinde Hareket Ederek Virüsü Yeneceğiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Küresel çapta bir krize yol açan ve tüm dünyada vaka sayısı her geçen gün artan yeni tip koronavirüs ( KOVİD-19) salgını dolayısıyla yaşadığımız bu zor günlerde birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman şaşmayarak tek vücut halinde hareket etmemiz gerekmektedir.” diye konuştu.

Malatya'da ölü sayısı 5 oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası il bazlı ölüm sayılarının yer aldığı haritayı paylaştı.

Yardımlar hesaplara geçmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ihtiyaç sahibi hanelere yapılacak 1000'er liralık yardım hesaplara geçmeye başladı.Malatya'da 1000'er lira yatırılacak hane sayısını ise Malatya Milletvekili Öznur Çalık sosyal medya hesabından duyurdu.

Malatya'da koronavirüs vaka sayısı: 49

Bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye geneli son durumla ilgili ilk kez il bazlı bilgiler verdi.Malatya,Koronavirüs haritasında Doğu Anadolu bölgesinde Erzurum'dan sonra en çok vaka sayısına sahip il oldu.Erzurum'da vaka sayısı 86,Malatya'da ise 49.