Tmo Haberleri

Tmo Haberleri

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Malatya'lılar adına kayısılı teşekkür

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,TMO'nun kayısı alımına başlaması dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kayısı hediye ederek, Malatya'lılar adına teşekkür etti.

Başkan Çınar tekrar işinin başında

Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

İktidar Milletvekilleri ne iş yapıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kayısı üreticilerinin her yıl farklı bir şekilde kandırıldığını belirterek “Bu yılın kandırılma konusu Toprak Mahsulleri Ofisi oldu” dedi.

Namazgâh'ta bayram sevinci!

Yeşilyurt Gedik Namazgâh alanında koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşen Kurban Bayramı Namazında her zaman olduğu gibi yine manevi bir atmosfer oluştu. 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayram namazında İslam Âlemi ve ülkemizin huzur ve barışı için dualar edildi.

TMO nedir?

TMO nedir,faaliyet alanları nelerdir,hangi görevleri yerine getirir?Detaylar haberimizde...

Malatya kayısısı için önemli bir hamle!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kayısı alımına başlıyor” dedi. 

17 dönümlük alana gençlik kampı kuruluyor

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerinin planlı ve sağlıklı yatırımlarla iç ve turizme kazandırmak adına başlattığı yatırımlar kapsamında, suyu, havası ve iklimiyle farklı bir atmosfere sahip Gündüzbey’de ki 17 dönümlük alanı Gençlik Kampına dönüştürmek için çalışmalara hız verdi.