Ulaşım Haberleri

Ulaşım Haberleri

Ulaşıma korona düzenlemesi yapıldı

Motaş 65 yaş ve üstü yolcular için düzenleme yaptı.

İlyas mahallesine kitap kafe

İlyas mahallesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kafemiz gerek iç ve dış tasarımıyla gerekse de raflarında ki eşsiz kaynaklarıyla mahallemize farklı bir hava katacak olup, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştıracaktır.” diye konuştu.

Gevrik Mezrası şimdi daha yakın!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en uzak yerleşim yerlerinden olan Yalınkaya mahallemizin ulaşım ağını nitelikli yatırımlarla modern hale getirip, merkezle olan bağlantısını daha akıcı hale getirmekteyiz. Yeni yatırımlarımızla Yalınkaya daha fazla tercih edilip, gelişip büyüyecek.”diye konuştu.

Ulaşım ücretsiz!

Öğrenciler ücretsiz taşınacak

Hafta sonu sınava girecek öğrenciler Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından 07.30 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanacak.

Kuzey kuşak yolu 2021 yılı sonunda tamamlanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan ulaşımda dönüm noktası olan kuzey kuşak yolunun 2021 yılı sonunda tamamlanacağını bildirdi.

Hani sosyal mesafe?

Malatya'nın ulaşımla ilgili talepleri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na video konferans sistemi ile iletildi.

Ulaşım ve altyapı projeleri görüşüldü

Ak Parti Malatya teşkilatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile telekonferans yöntemi ile ilimize yapılması planlanan altyapı ve ulaştırma projelerini görüştüler.

Yurtiçi ulaşımında izin belgesi istenecek

Malatya Valiliği yurtiçi seyahati için yeni genelge yayınladı.

Ücretsiz ulaşıma korona engeli

Malatya'da 65 yaş üstü vatandaşlara verilen ücretsiz kartlar, Nisan sonuna kadar donduruldu. Ayrıca kentte sağlık çalışanları kimliklerini göstererek toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecek.

Borçka'da taşan dere tüneli kapattı

Artvin'in Borçka ilçesinde şiddetli yağış, sel ve heyelanlara neden oldu. Borçka-Muratlı Köyü karayolu derenin taşması sonucu ulaşıma kapandı. Muratlı tüneli ise taşan dere nedeniyle toprakla doldu.