Vefat Haberleri

Vefat Haberleri

Hasan Hüseyin Erkoç vefat etti.

Hasan Hüseyin Erkoç vefat etti

Malatyalı başkanın acı günü

Yasin Kartoğlu'nun annesi vefat etti.

Malatya'lı yazar Korona'ya yenik düştü!

Koronavirüs tedavisi gören Akşam Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç vefat etti. Geçtiğimiz günlerde oğlu Mehmet Hasan Kekeç, babası Ahmet Kekeç'in koronavirüse yakalandığını duyurmuştu. Tedavi kapsamında yoğun bakıma alınan Ahmet Kekeç'in hayata gözlerini yumduğu açıklandı.

İdari İşler Müdürü hayatını kaybetti

İnönü Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Tahakkuk Servisi Şube Müdür Vekili Mehmet Sinan Göğüs koronavirüse yakalanarak vefat etti.

Ölüm sayısındaki artış kaygı verici

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’da son dönemde vefat sayılarının artmasının kaygı verici olduğunu ifade ederek, Malatya’da vaka sayılarının çok arttığını görüyoruz.

Sol haber’den çirkin başlık

İnsanın ölümü üzerinden bile siyasi bir kimlik oluşturmaya çalışan Sol Haber, kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Vahap Küçük’ün vefatı üzerinden çirkin bir haber yazdı.

Vahap Küçük vefat etti!

Adil Gevrek'in acı günü!

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in babası vefat etti.

Ömer Döngeloğlu vefat etti

İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 52 yaşında vefat etti.

Yiğithan Güvenli'nin acı günü

Yeni Malatyasporlu defans oyuncusu Yiğithan Güvenli'nin annsi vefat etti.

Mersedes Kadir vefat etti

Malatya'mızın simgelerinden,7'den 70'e herkesin sevdiği Mercedes Kadir vefat etti.

Malatya'nın öz evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27. ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve eski milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 42. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.