Yardım Haberleri

Yardım Haberleri

DEVA Partisi'nde Yasin Kalkan istifa etti!

DEVA Partisi Malatya İl Başkan Yardımcısı Yasin Kalkan yaptığı yazılı bir açıklamayla DEVA Partisi'nden istifa etti.

Eylem başarılı,teşhir yanlış!

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yardıma muhtaç kişilerle hayırseverler arasında köprü kurmaya devam ediyor.Fakat yardım edilen çocukların teşhir edilmesi ise tepki topluyor.

Muhalefet Kömürhan için teşekkür etti

Açılışı bugün gerçekleştirilen Kömürhan Köprüsü için bir teşekkür de muhalefetten geldi.Deva Parti'si Genel Başkan yardımcısı Gezer köprüde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeşilyurt İzmir için yola çıkıyor

Yeşilyurt Belediyesi İzmir için yardım kampanyası başlattı.

Kahveci,A Takımını belirledi

Battalgazi AK Parti İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı. Yeni görevlendirmede, ilçe başkan yardımcılıklarının yarıdan fazlasında değişim olduğu görüldü.

Veli Ağbaba ameliyat oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bel fıtığından ameliyat oldu.

Genel Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti

Maski Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Başkan Çınar tekrar işinin başında

Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Ağbaba 4. kez Genel Başkan Yardımcısı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı.

Bakan Yardımcısı deprem bölgesinde inceleme yaptı

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan depremin etkilerini incelemek üzere Malatya'ya geldi.

İktidar Milletvekilleri ne iş yapıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kayısı üreticilerinin her yıl farklı bir şekilde kandırıldığını belirterek “Bu yılın kandırılma konusu Toprak Mahsulleri Ofisi oldu” dedi.

Maaşlı trollerinizi ücretsiz izne çıkarın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Plan Bütçe Komisyonu’nda Mini istihdam paketi görüşmelerinde konuştu.

113 Milyon TL'lik yardım

Sosyal Koruma Kalkanı çerçevesinde Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Malatya'ya 113 milyon liralık yardım yapıldı.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Yardımlar İdlibe...

İyilikder Malatya temsilciliği yurt içinde yürüttüğü yardım çalışmalarının yanısıra ülke sınırları dışındaki mazlumlara da el uzatmaya devam ediyor.

Yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor

Kuluncak Belediyesi ramazan ayında yardımlarına devam ediyor.

114 bin kişiye iftar yemeği

Mesut Özil ramazan ayında yardımlaşma örneği sergiledi.

İyilikte yarışalım

Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde İyilik Der ihtiyaç sahiplerine yardıma devam ediyor.

AKP iktidarının yarattığı düzende açlığa sürüklenmekteler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Ağbaba; '1 Mayıs’a, virüsün yarattığı olumsuz etkilerin yanı sıra AKP’nin emek sömürücü politikalarının ablukasıyla giriyoruz. Emekçiyi virüs değil AKP öldürüyor'

Veren el,alan elden üstündür!

Osmanlı toplumundaki infak¸hayır ve yardımlaşma kültürünün dikkat çekici yansımalarından biri de “Zimem Defterleri”dir. Bu defterler¸ zengin ile fakir arasındaki sevgi¸ merhamet ve dayanışmanın sağlam köprülerindendi.

İstiklal Marşını birlikte söylediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye’de saat: 21.00’de İstiklal Marşı okuma çağrısına uyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelleri, Belediye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla istiklal marşı okudu.

Sokağa çıkma yasağı değil, koronayı yayma genelgesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sokağa çıkma yasağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Genelge İle Kapanan İş Yerlerine 1000 TL Destek

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, genelge ile işyerlerini kapatan esnafa 1000 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Özal Mahallesi'ne yeni yaşam alanları!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile incelemede bulunduğu Özal Mahallesine yaşam alanları yapmayı planlıyor!

Yardımlar hesaplara geçmeye başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ihtiyaç sahibi hanelere yapılacak 1000'er liralık yardım hesaplara geçmeye başladı.Malatya'da 1000'er lira yatırılacak hane sayısını ise Malatya Milletvekili Öznur Çalık sosyal medya hesabından duyurdu.

Şu an tüm gücümüzle Türkiye için çalışıyoruz

Koronavirüs'ün etkisini artırdığı bu zor günlerde İHH,anlamlı bir destek kampanyası başlatarak 10 milyon TL'lik yardım paketi dağıtacaklarını açıkladı.