Yatırım Haberleri

Yatırım Haberleri

Güzel haberler alıyoruz

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi projesi yatırım programına alındı.

Yol çalışmasına 150 milyon yatırım

Battalgazi Belediyesi yol çalışmalarına 150 milyon TL yatırım yaptı.

6.bölge teşvikleri yatırımları hızlandıracak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL´ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Gençler spora doyacak

Battalgazi Belediyesi sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için yatırımlarına hız verdi.

Doğalgaz'da ciddi şikayet yok!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Fırat EDAŞ’ın Malatya’da 9 yılda 290 milyon, 2020 yılında ise 90 milyon TL’ye yakın yatırım yaptığını ifade etti.

Ekiplerimiz işlerini özveriyle sürdürüyor

Çırmıhtı- Gedik Mahallesinde gerçekleşen tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u doğru bir bakış açısı ve kalıcı yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Borçlanmadık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende İlçesine bağlı Aşağıulupınar mahallesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Gevrik Mezrası şimdi daha yakın!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en uzak yerleşim yerlerinden olan Yalınkaya mahallemizin ulaşım ağını nitelikli yatırımlarla modern hale getirip, merkezle olan bağlantısını daha akıcı hale getirmekteyiz. Yeni yatırımlarımızla Yalınkaya daha fazla tercih edilip, gelişip büyüyecek.”diye konuştu.

Yatırımlar devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan; 'Doğanşehir ilçemizde önemli çalışmalar yapıyoruz.'

17 dönümlük alana gençlik kampı kuruluyor

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerinin planlı ve sağlıklı yatırımlarla iç ve turizme kazandırmak adına başlattığı yatırımlar kapsamında, suyu, havası ve iklimiyle farklı bir atmosfere sahip Gündüzbey’de ki 17 dönümlük alanı Gençlik Kampına dönüştürmek için çalışmalara hız verdi.

Malatya'ya 64 milyonluk yatırım

Vatandaşa hizmeti daha hızlı ulaştırabilmek için büyükşehir belediyesi dev bir yatırım yaptı.

6 yeni araç tanıtıldı!

319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Yeşilyurt Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Yeşilyurt’un birçok noktasında yol bakım, iyileştirme, sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor. Başkan Çınar, geleceğe dönük yatırımları planlı ve titiz bir çalışmayla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.