Yayın Haberleri

Yayın Haberleri

Oda Başkanı'ndan tepki çeken pankart

Yazıhan Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odası Bölge Koordinatörü Yunus Kılınç'ın sosyal medya hesabından yayınladığı pankartlı mesaj tepkilere neden oldu.

Herkes cübbeli o takım elbiseli!

Malatya’nın Batı girişinde MTÜ Yeşilyurt-Beylerderesi yerleşkesinde ilk eğitim binasının hizmete girdiği törende Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyeleri cübbeleriyle canlı yayına katıldı. Bütün hocaların cübbesiyle törende yer aldığı görülürken Rektör Aysun Bay Karabulut'un sağında takım elbiseyle törene katılan kişi ise merak konusu oldu.

Malatyalı doktor virüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Doktor Mehmet Ulusoy'u yayınladığı video ile andı.

Kaptan Yeni Malatyaspor'a veda etti

Yeni Malatyaspor'un geçen sezon kaptanlığını üstlenen Murat Yıldırım takımdan ayrıldığını sosyal medyadan yayınladığı mesajında duyurdu.

Yeni sezon formaları tanıtıldı (Video)

Yeni Malatyaspor 2020-2021 sezonu formalarını Malatya'nın unutulmaz siması 'Mercedes Kadir' anısına yayınladığı video ile tanıttı.

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Düğün salonları açılıyor

Düğünler 1 temmuz itibariyle tedbirler ile birlikte başlıyor. Malatya Valiliği İl Hıfzısıhha alınacak tedbirler ilgili kararları yayınladı.

Mutsuz şehir Malatya !

TÜİK, Türkiye'de şehirlerin mutluluk düzeyine ilişkin verileri yayınladı. Listenin zirvesinde Sinop yer alırken; Afyonkarahisar ve Bayburt zirveyi takip etti. Malatya ise listenin ilk 20'sinde yer alamadı...

Yeni Malatyaspor zorlu virajda!

Yeni Malatyaspor kümede kalma mücadelesinde evinde Göztepe'yi ağırlıyor.

Adil Gevrek'in Babası ebediyete uğurlandı!

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in Babası Ömer Gevrek Kale ilçesinin Karaağaç köyünde aile mezarlığına devredildi. Yeni Malatyaspor resmi siteden bir mesaj yayınladı.

Şans Küpü'nü Semra Çınar sundu!

Yeşilyurt TV'de yayınlanan Şans Küpü programını Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın eşi Semra Çınar sundu.

Gürkan,görevden aldı!

Malatya'da sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak!

8 Mayıs saat 24.00 ile 10 Mayıs saat 24.00 arasında 24 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağına ilişkin, yeni genelge yayınlandı.Malatya'da sokağa çıkma yasağı uygulanmayacak.

Mazeret ara sınavları 11-15 Mayıs tarihleri arasında

İnönü Üniversitesi mazeret sınavları ile ilgili bir duyuru yayınladı.

Yeşilyurt TV yayında!

Yeşilyurt Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulup, internet üzerinden yayın hayatına başlayan Yeşilyurt TV, birbirinden hareketli ve heyecanlı yayınlarıyla ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.

İftar ve sahur yemekleri evlerine götürülecek!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile her yıl düzenlenen toplu iftar yemeklerini iptal eden Battalgazi Belediyesi, bu yıl Ramazan ayında engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar ve sahur yemeklerini evlerine teslim edecek.

Biz bize yeteriz (video)

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci kendi sesinden "Biz Bize Yeteriz" ismiyle duygusal bir mesaj yayımladı.Yayınlanan mesaj kısa sürede sosyal medyada büyük bir beğeni topladı ve çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Malatya'nın öz evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27. ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve eski milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 42. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi onaylandı!

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm projesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanıp resmi gazetede yayınlandı.

Yurtiçi ulaşımında izin belgesi istenecek

Malatya Valiliği yurtiçi seyahati için yeni genelge yayınladı.

Karantina iddiasına balıklama atlayan yerel medya?

Malatya'da yayın yapan bir TV kanalı ve haber ajansının toplumun hassasiyetlerini hiçe sayarak yaptığı koronavirüs haberleri büyük tepki topladı.

İstanbul Havalimanı'nda kütüphane projesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İGA iş birliğiyle, aralarında yüzlerce Nobel ödüllü eserin de bulunduğu 2 bini aşkın yayına ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı Kütüphanesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla hizmete açıldı.

Düşyeri, Da Vinci ile beraber dünyaya açılıyor

Türkiye'nin okul öncesi çocuklar için en büyük 'öğrence' markalarından Düşyeri, çocuklara yönelik bilim ve teknoloji odaklı yayınlarıyla dünyanın önde gelen TV kanallarından biri olan Da Vinci ile işbirliğine gitti.

5'inci Sultanbeyli Kitap Fuarı başlıyor

Yayınevlerinin ve 100'den fazla yazarın katılacağı 5'inci Sultanbeyli Kitap Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açıyor.