Yök Haberleri

Yök Haberleri

Gürkan Yeni Dönemde yok!

AK Parti yeni dönemde bazı belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmeyeceğine karar verdi.

Kar yok ama mücadele var!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde yapılması için koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Doğalgaz'da ciddi şikayet yok!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Fırat EDAŞ’ın Malatya’da 9 yılda 290 milyon, 2020 yılında ise 90 milyon TL’ye yakın yatırım yaptığını ifade etti.

Köye gidiyoruz yol yok, asfalt yok, su yok, kanalizasyon yok!

Hekimhan ziyaretinde iktidar ve muhalefet partileri ilçe başkanlarının karşıladığı Başkan Gürkan, “Bu buluşma, Türkiye fotoğrafıdır. Bu fotoğrafı çok önemsiyoruz” dedi.

Gösteri miting ve yürüyüşe izin yok !

Malatya Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu yeni kararlar aldı.

4.3 şiddetinde deprem!

Paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yok.

Sorumsuz bir iftira ve yakıştırma!

İçişleri Bakanlığı, CHP'li Veli Ağbaba'nın "Atatürk'ün resmi yok" ifadelerinin gerçek dışı olduğu duyurdu.

Muhasebecilere yasak yok!

İl Hıfzısıhha kurulunun aldığı karara göre Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası üyelerinin 22.04.2020 tarihi saat 24.00 ile 26.04.2020 tarihi saat 24.00 arasında sokağa çıkma yasağından muaf tutulmasına karar verildi.

Özel gereksinimli çocuklara yasak yok!

İl Hıfzısıhha kurulunun bugünkü toplantısında alınan karara göre 20 yaş altı özel gereksinimli çocuklara yasak kalktı,refakatçi eşliğinde dışarı çıkabilecekler.

Listede yok yok,peki ya kayısı çekirdeği?

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, "Dulavrat otu güvenli, Kayısı Çekirdeği mi güvenilir değil" diye sorarak, kayısı çekirdeğinin güvenli bitki listesine alınmasını istedi.

Sağlık bilimleri fakültesi kuruluyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesinin kuruluş kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak gerçekleşti. Ayrıca aynı kararla MTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu’nun kuruluşu da gerçekleşti.

Malatya'da karantina uygulaması olan mahallemiz YOK...

İlimizde karantina uygulaması yapılan mahalle bulunmamaktadır

Panik yok rehavet de yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen toplantıya kabinenin tüm üyeleri katıldı. Kritik toplantı sonrasında alınan tedbirler açıklandı.

Trump'tan harekat ile ilgili yeni açıklama

ABD Başkanı Donald Trump,Sonu olmayan savaşı bitirmeye çalışıyorum. Bölgede askerimiz ya da ordumuz yok. Yakından takip ediyorum

Dışişleri'nden temelsiz iddialara açıklama!

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Kahire'de 8 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen Mısır, Yunanistan, GKRY zirvesi sonunda yayımlanan, ülkemize karşı temelsiz iddialar içeren bildirinin hiçbir anlam ve değeri yoktur' denildi.

Saraç: 'Mehmetçiklerimizi Allah korusun, yar ve yardımcısı olsun'

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Memleketimizin güvenliği ve bölgede barışın tesisi için sefere çıkan kahraman Mehmetçiklerimizi Allah korusun, yar ve yardımcısı olsun dedi.

Bakan Soylu: 'Bu bir savaş değil, bu bir terörle mücadele'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bu bir savaş değil. Bu bir terörle mücadele. Sınır ötesi harekat. Türkiye teröristlere ait bir kampı yok etmek üzere kendi adına meşru bir harekatın içerisinde' dedi.

TBMM Başkanı Şentop'tan Barış Planı Harekatı paylaşımı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 'Barış Planı Harekatı başladı. Türkiye'nin hedefi terör koridorunu yok etmek, barış koridorunu tesis etmek' dedi.