Ziyaret Haberleri

Ziyaret Haberleri

Başkan Çınar'ın süper kahramanları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,saha ziyaretlerini ve Temizlik işçilerini ihmal etmiyor.

Ya Bakanlık ya Başkanlık!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı 2023'te aday değilim sözleri siyaset çevresinde yankı uyandırdı. Çalık'ın bu söylemi 2023 yerel seçimlerine hazırlık olarak yorumlandı.

Vali Aydın Baruş Şeker Fabrikasında incelemelerde bulundu!

Üretimi yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şeker Fabrikasını ziyaret eden Vali Baruş’u Fabrika Müdürü Suat Altun, fabrika yetkilileri ve fabrika çalışanları karşıladı.

Malatya’ya ne yapılmışsa Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yapılmıştır

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Erdoğan'a 53 numaralı forma

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya ziyareti esnasında kendisi ile görüşerek kulübün durumunu ileterek forma hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ekim'de Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,anahtar teslim töreni,Malatya il kongresi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya geliyor.

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

İlyas mahallesine kitap kafe

İlyas mahallesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kafemiz gerek iç ve dış tasarımıyla gerekse de raflarında ki eşsiz kaynaklarıyla mahallemize farklı bir hava katacak olup, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştıracaktır.” diye konuştu.

Borçlanmadık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende İlçesine bağlı Aşağıulupınar mahallesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

Köye gidiyoruz yol yok, asfalt yok, su yok, kanalizasyon yok!

Hekimhan ziyaretinde iktidar ve muhalefet partileri ilçe başkanlarının karşıladığı Başkan Gürkan, “Bu buluşma, Türkiye fotoğrafıdır. Bu fotoğrafı çok önemsiyoruz” dedi.

Çakır,kime anlatıyor?

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın Yazıhan ziyaretinde sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraf "Ahmet Çakır kime anlatıyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Çalık deprem bölgesinde!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

Bakan Kasapoğlu, AK Parti Malatya Milletvekilleri Hakan Kahtalı, Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci ile birlikte Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti!

Yeşilyurt'a çok önemli spor tesisleri kazandıracağız!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret etti!

125 kişilik bir ekiple seferberlik başlattık

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatı,saha çalışmalarına boşluk bırakmadan devam ediyor. Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci himayesinde ilçe teşkilatı,kadın kolları ve gençlik kollarıyla ve Meclis üyeleri eş zamanlı üye ziyaretleri ve saha çalışmalarıyla örnek bir çalışma yürütüyor.

Başkan Mehmet Çınar'dan anlamlı hediye!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Dilek Mahallesi sakinlerinden Güneş ailesini ziyaret etti.

Osmanlıspor Malatyalıya emanet

Malatya milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Mehmet Emin Katipoğlu’nu ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Hem gönül aldı hem de dua!

Malatya Valisi Aydın Baruş deprem bölgesini ziyâret ederek depremden etkilenen vatandaşların duygularına ortak oldu. Vatandaşların yanında olan vali Baruş hem gönül aldı hem de dua!

Başkan Güder esnaf ziyaretinde!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder sahhaflar çarşısında esnafları ziyâret ederek hasbihal etti.

Vali Aydın Baruş görevi başındaki güvenlik güçlerini ziyâret etti!

Malatya Valisi Aydın Baruş Ramazan Bayramı'nın ilk gününde görevi başındaki polis ve jandarmayı ziyâret etti.

Yeni Malatyaspor ligde kalacak

Yeni Malatyaspor heyeti Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Başkan Çınar denetimlerde

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar pazartesi günü tekrar halkın hizmetine açılan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kuaförler işbaşı yaptı!

Battalagazi Belediye Başkanı Osman Güder hayırlı işler ziyaretinde bulundu.

Şahnahan'a Kayısı-Meyve Kurutma ve Paketleme Tesisi!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci incelemelerde bulunmak üzere Şahnahan mahallesini ziyaret etti.