Gündem

Gündem Haberleri

Cuma ve vakit namazlarının cemaatle kılınmasına ara verildi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, koronavirüsün yayılma riskine karşı, cami ve mescitlerde cemaatle kılınan vakit namazları ve Cuma namazıyla ilgili açıklamada bulunarak, virüsün yayılma tehlikesi ortadan kalkıncaya kadar cami ve mescitlerde cemaatle namaza ara verildiğini açıkladı.

Koronavirüs tedbirleri genişliyor

Koronavirüs ile ilgili olarak ülke genelinde bir dizi kararlar alınıp uygulamaya geçilirken, Malatya Büyükşehir Belediyesi de dezenfekte ve hijyen konularında vatandaşların tedirgin olmamaları için yoğun olarak kullanılan alanlar ile toplu taşıma araçlarında gerekli çalışmaları başlattı. 

İstiklal'den İstikbal'e

Vali Aydın Baruş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstiklalden istikbale’ yürüyüşüne katıldı.

Tren yolcuları yolda kaldı

İstanbul-Uzunköprü seferini yapan yolcu treni, Muratlı'da raylardan kaynaklı sorunlar nedeniyle durduruldu. Seferlerin durması nedeniyle vatandaşlar Muratlı'dan gidecekleri yerlere otobüsler ile taşındı.

El-Bab gazisi: 'Bugün de çağırsalar koşarak giderim'

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında 2016 yılında Suriye'nin El-Bab şehrinde gazi olan Uzman Çavuş Zülfikar Üztürk, 'Barış Pınarı' operasyonuna tam destek vererek, 'Bugün de çağırsalar bir saniye bile düşünmem, koşarak giderim' diye konuştu.

Babaya son bakış

Suriye'nin Kamışlı kentinden Mardin'in Nusaybin ilçesine teröristlerce atılan havan ve roketlerin isabet ettiği Yenituran Mahallesi Hamam Sokakta şehit olan Mehmet Şirin Demir ve 7 sivil şehit toprağa verildi.

En yaşlı hacı Fikriye nineden Mehmetçik'e dua

Türkiye'nin en yaşlı hacısı 105 yaşındaki Fikriye Çam, devam eden 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her gün dua ettiğini söyledi.

MSB son rakamı açıkladı, 415 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Barış Pınarı Harektı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık öldürülen terörist sayısının 415'e ulaştığını bildirdi...

JÖH-PÖH sahaya inecek

Afrin ve Fırat Kalkanı operasyonlarından tecrübeli Jandarma Özel Harekt (JÖH) ve Polis Özel Harekt (PÖH) timleri operasyonun ilerleyen safhalarında sahaya inecek.

Tekirdağ'da su maymunu şaşkınlığı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde gece yarısı görülen su maymunu korku ve hayretle karşılandı.

MSB: 'ABD'nin gözlem noktasına herhangi bir atış söz konusu değildir'

Milli Savunma Bakanlığı, meşru müdafaa kapsamında karşılık verilerek atışların yapıldığı terör mevzilerinin ABD'nin gözlem noktasına 1 km uzaklıkta olduğunu ve ABD'nin gözlem noktasına ise herhangi bir atışın ise söz konusu olmadığını bildirdi.

Oktay, yaralı asker ve vatandaşlarla görüştü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, teröristler tarafından Suriye'den Mardin'in Nusaybin ilçesine düzenlenen saldırıda yaralanan asker ve vatandaşlarla telefonda görüştü.

Taciz ateşi açan 16 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Fırat'ın doğusundaki 25 hudut karakoluna taciz ateşi açan 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Şehit Uzman Çavuş Bilgen'in naaşı Bozüyük'e uğurlandı

Azez'e yakın Tel Rıfat'taki Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait üsse teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen'in cenazesi askeri törenle Bilecik'in Bozüyük ilçesine uğurlandı.

Hasanov'dan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na destek vererek, 'Türkiye'nin operasyonu mevcut sorunun en mantıklı çözümü' dedi.

İhlas Medya Grubu, gazetecilere yönelik saldırısını kınadı

İhlas Medya Grubu, Barış Pınarı Harektı kapsamında YPG/PKK terör örgütünün Akçakale ve Nusaybin'de görev yapan habercilere yönelik saldırısını kınadı.

THY'den 'unutulan eşya satışı' iddiasına yalanlama

Türk Hava Yolları (THY), bazı sosyal medya mecraları ve internet sitelerinde yayılan 'THY, uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor' iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İstanbul Havalimanı'nda kütüphane projesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İGA iş birliğiyle, aralarında yüzlerce Nobel ödüllü eserin de bulunduğu 2 bini aşkın yayına ev sahipliği yapan İstanbul Havalimanı Kütüphanesi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla hizmete açıldı.

Cizre'de yakıt istasyonu yandı, vatandaşlar büyük bir korku yaşadı

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda tankerin depoya benzin boşaltması esnasında çıkan yangın büyük bir faciaya neden olmadan söndürüldü. Çevredeki esnaflar olay anında canlarını kurtarmak için iş yerlerini açık bırakıp kaçtı. Facianın eşiğinden dönülen yangında maddi hasar oluşması teselli kaynağı oldu.

Toplam 215 haber.