Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Büyükşehir göz boyamaya devam ediyor!

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım 'Büyükşehir Belediyesi göz boyamaya devam ediyor" dedi.

Işıklı Yol!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kar yok ama mücadele var!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarının planlı ve koordineli bir şekilde yapılması için koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Kiraz kimi kastetti?

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın sosyal medyadaki imâli paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.

Osman Güder halktan kopuk

24 Ocak depreminde etkilenen Battalgazi ilçesindeki depremzedelerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Battalgazi ilçesinde yüzlerce depremzede kışa çadır ve konteynırda girmeye hazırlanırken, belediye başkanı yapacağı villaların projesiyle uğraşıyor. Halktan kopukluk bu olsa gerek' dedi.

Malatya’ya ne yapılmışsa Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde yapılmıştır

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Cumhurbaşkanının Malatya’ya gelişini değerlendirdi.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Yönetimin yüzde 70'i aynı isimlerden oluştu

AK Parti’nin Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bazı bakanlar ile parti üst yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde önceki yönetimden 35 kişi yerini korudu.15 isimse yeni yönetimde yer almadı. 50 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Ali Babacan Malatya'da

Güder Koronaya yakalandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ekim'de Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Ali Babacan Malatya'ya geliyor!

Deva Partisi Lideri Ali Babacan partisinin il kongresi için Malatya'ya geliyor.İl Başkanı Onur Güneş, yaptığı açıklamada hem kongre duyurusu yaptı hem de ekonomiyi değerlendirdi.

Yeşilyurt, 76 Belediye Başkanı'na ev sahipliği yapacak

Yeşilyurt Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Mayıs ayı 35.Olağan Meclis toplantısına ev sahipliği yapacak.

Toplam 210 haber.