Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti Yeşilyurt'un yeni yönetimi belli oldu

AK Parti Yeşilyurt ilçe kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Deva Parti Yeşilyurt yönetimi belirlendi

Deva Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'na Av. Mahmut Nurlan atandı.

AK Parti Battalgazi'nin yeni yönetimi belli oldu

AK Parti Battalgazi ilçe kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Büyük kongre 12 Eylül’de

Ak Parti Battalgazi ilçe kongresi 12 Eylül Cumartesi günü 11.00’da Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında yapılacak.

Doğalgaz'da ciddi şikayet yok!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Fırat EDAŞ’ın Malatya’da 9 yılda 290 milyon, 2020 yılında ise 90 milyon TL’ye yakın yatırım yaptığını ifade etti.

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Borçlanmadık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende İlçesine bağlı Aşağıulupınar mahallesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

Battalgazi'de Kahveci,Yeşilyurt'ta Yalçınkaya ile yola devam

AK Parti Malatya'da ilçe kongreleri başlıyor.Merkez ilçelerde mevcut başkanlarla kongreye gidilecek.

Doğanşehir'de dikey işaretleme çalışmaları!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trafik güvenliğini sağlayıcı dikey işaretleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Doğanşehir’i Kahramanmaraş’a bağlayan 39 kilometrelik Söğüt-Gövdeli Grup yolunda trafik uyarı levhalarının kurulumu yapılıyor.

Yeni terminal binası yapılacak

 AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya havalimanına 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binasının yapılacağını açıkladı.

Köye gidiyoruz yol yok, asfalt yok, su yok, kanalizasyon yok!

Hekimhan ziyaretinde iktidar ve muhalefet partileri ilçe başkanlarının karşıladığı Başkan Gürkan, “Bu buluşma, Türkiye fotoğrafıdır. Bu fotoğrafı çok önemsiyoruz” dedi.

Battalgazi Kadın Kooperatifi Eğitim ve Üretim merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk endüstriyel mutfağına sahip olduğu belirtilen Battalgazi'nin kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Başkan Çınar ilk 10'da

Türkiye'de 30 büyükşehirde yapılan ankette Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe belediyeleri arasında ilk 10'a girdi. Çınar, Doğu Anadolu Bölgesinde ise en iyi performans gösteren başkan oldu.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Samanlı taziye mesajı yayımladı

Mehmet Alptuğ Karaca'nın ölümü,Ülkücü camiayı yasa boğdu.Trafik kazasında hayatını kaybeden Alptuğ için,MHP İl Başkanı Mesut Samanlı taziye mesajı yayımladı.

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

MHP'de kongreler başladı

MHP Genel Başkanlığının büyük kurultay açıklaması sonrası tüm illerde ilçe kongreleri başladı. MHP Malatya’da da ilçe kongreleri bugün başladı.

Çakır,kime anlatıyor?

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın Yazıhan ziyaretinde sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraf "Ahmet Çakır kime anlatıyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Toplam 210 haber.