Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Sağlık Çalışanlarımızın Her Daim Yanındayız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

Memleket sevdalısı adam, Hamit Fendoğlu!

Memleket sevdasına düşmüş, haklının yanında haksızın karşısında durmuş, Hamido lakaplı siyasetçi Hacı Hamit Fendoğlu'nun hayat hikayesidir.

Esnafın maskesini odalar dağıtsın

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak , maske konusunda Malatya’da çekilen sıkıntıyı dile getirerek bu konuda mutlaka mağduriyeti giderecek önlemler alınması gerektiğinin söyledi.

Uzun zaman sonra ilk kez hepsi aynı karede!

AK Parti Malatya Milletvekilleri uzun zaman sonra ilk kez aynı fotoğraf karesinde biraraya geldi.

Biz bize yeteriz (video)

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci kendi sesinden "Biz Bize Yeteriz" ismiyle duygusal bir mesaj yayımladı.Yayınlanan mesaj kısa sürede sosyal medyada büyük bir beğeni topladı ve çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.

Başkan Gürkan maske üretimi yapan firmaları ziyaret etti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Birinci ve İkinci Organize sanayi bölgesinde tekstil üretimi yapan ve salgının ülkemizde de yaygınlaşması ile birlikte ihtiyaç duyulan maske ve tulum ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyetlerini bu yönde sürdüren tekstil firmalarını ziyaret edip, çalışmalarından dolayı firma idarecileri ile çalışanlara teşekkür etti.

Osman Güder kurallara dikkat çekti!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

Ak Parti teşkilatı gündemi değerlendirdi

Ak Parti teşkilatı telekonferas yolu ile gündeme ilişkin toplantı gerçekleştirdi

6 bin esnaf ve aileleri ne yiyip, içiyor?

Kiraz ; Malatya’da koronavirüs kapsamında kapatılmış olan 6 bin esnaf ve ailelerinin ne yiyip, içtiklerini kimse soruyor mu?

Şahnahan Mahellesi Turizm Merkezi Olacak!

Yeşilyurt Belediyesi Şahnahan Mahellesi'nde bakımsız durumdaki DSİ'ye ait olan 100 dönümlük alan için bir proje planlıyor.

Bakanımız görevine devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Süleyman Soylu istifa etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Soylu, sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğunun kendisine ait olduğunu belirterek, "Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı" ifadelerini kullandı.

Genelge İle Kapanan İş Yerlerine 1000 TL Destek

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, genelge ile işyerlerini kapatan esnafa 1000 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Belediyesi meclisi olağanüstü toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü toplandı.

Hekimhan Beldiyesi maske dağıttı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ vatandaşlara maske dağıtıp uyarılarda bulundu.

Sağlıktaki başarı hikâyesi asla sahte değildir, gerçektir

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İyi Parti Grup Önerisi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

Esnaf ve sürücülere maske dağıttılar

Malatya'nın Arguvan ilçesinde, yeni korona virüs önlemleri kapsamında esnaflara ve sürücülere maske dağıtıldı.

Toplam 210 haber.