Sağlık

Sağlık Haberleri

Malatya'da koronavirüs vaka sayısı: 49

Bilim kurulu toplantısı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye geneli son durumla ilgili ilk kez il bazlı bilgiler verdi.Malatya,Koronavirüs haritasında Doğu Anadolu bölgesinde Erzurum'dan sonra en çok vaka sayısına sahip il oldu.Erzurum'da vaka sayısı 86,Malatya'da ise 49.

Çin'den çıkıp Dünya'da 912 bin kişiye bulaştı

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Koronavirüs dünya genelinde 912 bin kişiye bulaştı.Hangi ülkede kaç vaka var?

Can kaybı 277 oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu toplantısının ardından koronavirüs ile ilgili son durumu paylaştı.

Hangi illerde sokağa çıkma yasağı şart?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İpin ucunun kaçtığı yerler var, o illerde il bazlı sokağa çıkma yasağı şart” dedi.

Sorumluluk büyük,tedbirler çok basit

Malatya Sağlık il müdürü Prof.Dr.Recep Bentli bugün yaptığı açıklamayla sorumluluğun büyüklüğüne vurgu yaptı ve alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Salgın tüm Türkiye'ye yayıldı:Koronavirüs'ten ölenlerin sayısı 37'ye yükseldi

Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar"

Fatih Terim corona virüsüne yakalandığını açıkladı

Fatih Terim'in,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle; Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..

Her Daim Yanınızdayız

Her Daim Yanınızdayız

Yeni hayatlar kaybediyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son durumu paylaştı.

Korona testi 15 dakikada çıkacak

Sağlık Bakanlığı tüm dünyada etkili olan ve binlerce insanın ölümüne neden olan Yeni Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri artırıyor. Bakanlık şimdi de 15 dakika gibi kısa bir sürede sonuç alınabilecek tanı kitlerini uygulamaya başladı.

TÖTM test merkezi oldu

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Koronavirüs testlerini yapması için merkez hastanelerden biri seçildi.

Can kaybı sayısı 21'e yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 277 kişinin daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını, hasta sayısının 947’ye , can kaybının da 21'e yükseldiğini bildirdi.

Alkışlar sağlığımız için çalışanlara...

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde hızla yayılan korona virüsüne karşı gecesini gündüzüne katarak, her türlü fedakârlığı yapan sağlık çalışanlarını unutmadı.

Malatya Teknokent üç katmanlı maske üretti

Malatya Teknokent İNOVAPEK firması enfekte olma riskini ortadan kaldıran bitkisel bir solisyonla kaplanmış bariyere sahip 3 katmanlı maske üretti. Bu katmanlardan orta katman, bitkisel uçucu yağlar, biyouyumlu hidrojeller ve biyouyumlu polimer yapılar kullanılarak oluşturuldu.

Yaşlı ve direnci zayıf 5 HASTAMIZI KAYBETTİK

Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca, korona virüs gelinen son durumu sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Toplam kaybımız maalesef 4 oldu

Toplam kaybımız maalesef 4 oldu. Acımız arttı ama başaracağız.

Koronadan ikinci ölüm

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki koronavirüs sayısının 191'e ulaştığını ve 1 hastanın daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Toplam 159 haber.