Spor

Spor Haberleri

Adnan Polat: 'Liseci zihniyet hortladı'

Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, 'Mustafa Cengiz'i zor bir dönem bekliyor. Liseci zihniyet hortladı. Seçime götürmek istiyorlar' dedi.

Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de

A Milli Futbol Takımı, bin 796 gün sonra Arnavutluk maçıyla birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda sahaya çıkacak. 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 7. maçında A Milli Futbol Takımı, yarın saat 21.45'te Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Ülker Stadyumu'nda Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek. Milliler, bin 796 gün sonra Kadıköy'de bir karşılaşamaya çıkacak.

Eurocup'ta Türk takımları 3'te 2 yaptı

Eurocup'ta ikinci hafta karşılaşmaları tamamladı. Türk takımları bu hafta oynadığı 3 karşılaşmadan 2 galibiyet çıkardı. Galatasaray, D Grubu'nda Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldiği Alman ekibi Ewe Baskets Oldenburg'u 92-79 mağlup ederek ikide iki yaptı. C Grubu'nda da Darüşşafaka, sahasında mücadele ettiği Fransız temsilcisi Nanterre 92'yi 72-65'lik skorla mağlup etti ve gruptaki 2. galibiyetini aldı. B Grubu'nda yer alan TOFAŞ ise Sırbistan deplasmanında Partizan'a 93-80 mağlup ol

Lise öğrencisinden tekvandoda altın madalya

İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası'nda, Doğa Koleji öğrencisi Azra Çavuş 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Anadolu Efes'in konuğu ALBA Berlin

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 2. haftasında sahasında Alman temsilcisi ALBA Berlin ile oynayacağı maçı kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor.

Şampiyonlar Kupası, Eczacıbaşı VitrA'nın

Voleybol Kadınlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nda Eczacıbaşı VitrA, Vakıfbank'ı mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe, hücum - savunma organizasyonları çalıştı

Fenerbahçe, Süper Lig'in 8. haftasında pazar günü deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

İstikbal Mobilya Kayserispor - Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

İstikbal Mobilya Kayserispor, ligde oynayacakları Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, takımın bir şekilde düzlüğe çıkması gerektiğini söyledi.

Fenerbahçe: 86 - Çukurova Basketbol: 62

27. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Çukurova Basketbol'u 86-62 mağlup eden Fenerbahçe'nin oldu.

Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbolda bu yıl 27'ncisi düzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Samet Aybaba Kayserispor'u açıkladı

Teknik Direktör Samet Aybaba, Kayserispor ile anlaştığını duyurdu.

Toplam 106 haber.