Mehmet Çınar'dan Belsa Tekstil'e teşekkür

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Maske üretimi yapan Belsa Tekstil çalışanlarını ziyâret ederek teşekkür etti. Belsa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haskul maske üretimi ile ilgili Başkan Çınar'a bilgiler verdi.

PAYLAŞ

BAŞKAN ÇINAR, MASKE ÜRETİMİ YAPAN FABRİKAYI ZİYARET ETTİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un üç farklı noktasına kurulan Maske Dağıtım Standında vatandaşlara ulaştırılan maskelerin üretiminin yapıldığı 2.Organize Sanayi’deki fabrika alanını ziyaret ederek, gönüllü olarak üretim yapan çalışanlara teşekkürlerini sundu.

“175 BİN ADET MASKE DAĞITTIK, DEVAMI GELECEK”

Üretilen maskelerin dağıtımına başladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla maske satışı yasaklandı ve hükümetimiz vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı yapmaktadır. Bizlerde Yeşilyurt Belediyesi olarak vatandaşlarımızın maske ulaşımını kolaylaştırmak adına 2.Organize Sanayi Bölgemizde ki bir fabrikada üretimine destek verdiğimiz maskeleri ilk olarak pazar yerlerinde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıttık. Bugünden itibaren de ilçemizin üç farklı noktasına kurduğumuz maske dağıtım standlarında üzerinde ‘Evde Kal, Sağlıkla Kal’ yazılı ücretsiz maskelerimizi halkımıza ulaştırmaktayız. Bununla birlikte koronavirüs salgınından uzak durmak için Cumhurbaşkanlığımızın talimatını yerine getirmek amacıyla Sağlık Bakanlığımız tarafından açıklanan 14 altın kuralın yer aldığı el broşürlerini halkımıza dağıtıyoruz. Bugüne kadar 175 bin adet maskeyi ücretsiz bir şekilde halkımıza ulaştırdık. İhtiyacı olan her vatandaşımıza maske tedarik etmek için elimizden geleni yapmaktayız. Virüse karşı her türlü önlemi almaya devam edeceğiz. Maske üretimini büyük bir fedakârlık ve özveriyle yürüten fabrika sahiplerine ve çalışanlarına şahsım ve hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Malatya maske üretiminde merkez olma yolunda hızla ilerlemektedir.” diye konuştu.

BAŞKAN ÇINAR, VATANDAŞLARA MASKE VE EL BORŞÜRLERİNİ DAĞITTI

Yeşilyurt Belediyesi önünde kurulan standı ziyaret ederek vatandaşlara maske ile 14 kuralın yer aldığı el broşürlerini dağıtımı yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, virüsün yayılmasını önlemek amacıyla hayata geçirdikleri hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

“MASKESİZ DIŞARIYA ÇIKMAYALIM”

Koronavirüs salgını nedeniyle ilçe genelinde tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Başkan Çınar, “(KOVİD-19) salgınına karşı uygulanan kurallara vatandaşımızdan en üst düzeyde uymalarını özellikle rica ediyorum. Gerek hükümetimiz gerekse bizler belediye olarak tüm tedbirlerimizi aldık. 24 saat hemşerilerimizin sağlıkları için mücadele etmekteyiz. İl Emniyet Müdürlüğü önü, Sıtmapınarı Polis Evi Karşısı ve MAŞTİ karşısındaki Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binaları önüne kurduğumuz Maske Dağıtım Standında maske dağıtımına start verdik. Halkımızın maske temin etmekte sıkıntı yaşamasının önüne bu şekilde geçmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız; maskesiz bundan sonra dışarıya çıkmasınlar, temiz kalsınlar, kendilerini muhafaza etsinler, birbirlerinden uzak kalsınlar ve sosyal mesafeyi en az üç adım olarak korumaları gerekmektedir. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN