'Başkanımız gerçek bir Osmanlı beyefendisi'

PAYLAŞ

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beydağı Mahallesi Eğitim Sokak’ta 2 bin 800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden park yapım çalışmalarını inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Vatandaşlarımıza hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

Battalgazi Belediyesi gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Beydağı Mahallesi’ndeki Eğitim Sokak’ta mahalle sakinleri için yeni bir dinlence ve oyun alanı oluşturuluyor. Yapımına başlanan parkta çocuklar için farklı oyun alanları tasarlanırken yetişkinler için de spor ve dinlence alanları yer alacak. 2800 metrekarelik alan üzerinde yapımı devam eden yeni parkın içerisinde; oturma alanları, açık alan spor aletleri, yürüyüş yolu ve yeşil alanlar olacak.

YENİLEME ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDİYOR

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir taraftan ilçeye yeni parklar kazandırırken diğer yandan da mevcut parklarda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. İlçenin farklı mahallelerinde bulunan 9 adet parkta yenileme çalışması gerçekleştiren ekiplerin bu özverili çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından da büyük takdir topluyor.

BAŞKAN GÜDER ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Beydağı Mahallesi’nde yapımı devam eden ve Sancaktar Mahallesi’ndeki 3200 metrekarelik alanda bulunan Hüseyin Özpolat parkındaki yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Güder, çalışmaları kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin istifadesine sunacaklarının altını çizdi.

MUHTAR SEVGİ VE ÖZPOLAT: “BAŞKANIMIZ GERÇEK BİR OSMANLI BEYFENDİSİ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in gerçek bir Osmanlı Beyfendisi olduğunu belirten Beydağı Mahalle Muhtarı Hakverdi Sevgi, şunları söyledi: “Başkanımız Osman Güder’in ne zaman yanına gitsek bizleri hiçbir zaman geri çevirmemiştir. Şunu ifade etmek isterim ki; Başkanımız gerçek bir Osmanlı beyefendisidir. Mütevazi, alçakgönüllü, kibar ve nazik bir kişiliğe sahiptir. Mevki makamda oturan bir şahıs değil de, arkadaş ve dost yaklaşımı içerisinde. Mahallemizin eksikliklerini söylediğimiz zaman bizzat gelerek sorunları yerinde inceledi. Daha önce bu bulunduğumuz alan atıl durumdaydı. Battalgazi Belediyemiz buraya güzel bir yeşil alan kavuşturup, vatandaşlarımızın ihtiyacını gidermek adına spor alanları ve oturulacak bir mekan haline getiriyor. Başkanımızdan ve ekibinden bizler razıyız, Allah’ta ondan razı olsun. Başarılarının devamını diliyorum. Mahalle sakinlerim adına başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” derken, Sancaktar Mahalle Muhtarı Ahmet Özpolat ise, “Parkımızın son zamanlarda bakıma ihtiyacı vardı. Battalgazi Belediyemiz daha biz söylemeden çalışmalara başladılar. Park alanımızda gerçekten çok güzel bir yenileme çalışması yapılacak ve yapılıyor. İnşallah mahallemiz için hayırlı olur. Bizlerde buraya sahiplik ederiz. Yapılan bu çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e teşekkür ediyorum.

BAŞKAN GÜDER: “20 ADET YENİ PARKIMIZI İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ”

‘Göreve geldiğimiz günden itibaren hizmet bilincini ibadet bilinci olarak kabul ettik’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Öncelikle şunu ifade edeyim. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren vatandaşımıza hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik. Bu anlayışla çalışmalarımıza devam ettik. Bugün TOKİ’de yapımı başlayan yeni parkımızın yerinde incelemeler yaptık. Özellikle Beydağı mahallesi sakinleri, seçim öncesi bölgenin park alanına ihtiyacı olduğunu bizlere bizzat iletmişti. Bizde 2020 yılı içerisinde 20 tane parkımızı milletimizin hizmetine sunacağımızı ifade etmiştik. Bir yandan bu çalışmalarımız devam ederken diğer yandan da mevcut parklarımızda vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hatırlarsanız geçen yıl ‘Parklarımızı Sahipleniyoruz’ projesini Battalgazi Belediyesi olarak başlatmıştık. Hemen hemen her parkımızı ziyaret ederek, orada ki insanımızın parklara inmelerini ve parklarına sahip çıkmaları gerektiğini ifade etmiştik. İlk oturumu da bizler gerçekleştirmiştik. Bu çalışmaların sonuçlarını geçen yıl aldık. İnşallah bu yılda yaşamış olduğumuz pandemi yasakları kalktıktan sonra yine vatandaşlarımızla ‘Parklarımızı Sahipleniyoruz’ sloganı çerçevesinde, parklarımıza yine ineceğiz ve buralara sahip çıkacağız. İnsanların yeşil ortama ihtiyaçları var. Apartmanda oturan insanların kapalı ortamlar psikolojilerini de kötü etkilemekte. Bizde insanımızın psikolojilerini rahatlatma, onlara daha konforlu bir hayat sunma adına Battalgazi Belediyesi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yapılan çalışmaları muhtarlarımızla birlikte inceliyoruz. Bu çalışmalar bittiğinde mahalle halkımızla açılışını yapacağız ve çok güzel bir hizmeti kazandırmış olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN