Destek Haberleri

Destek Haberleri

Tablet bağış kampanyasına destek beklendi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Başkanlığında toplanarak Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştirdi. Meclisinde açılışında konuşan Belediye Başkanı Çınar, ‘İki Devlet Tek Millet’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını söyledi.

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

Destek paketi bekliyoruz!

Kayısı kooperatifleri kuruluyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile bir araya gelerek, Bakan Pekcan’dan kayısı ihracatının artırılması amacıyla destek istedi.

50 milyon TL destek verildi

Lisanslı Kuru Kayısı Deposu 33 Milyon TL maliyetle, 6 bin ton kayısı kapasiteli olacak.

Seyircisiz maçlara fotoğraflı destek

Yeni Malatyaspor taraftarların fotoğraflarını ücretsiz olarak tribünlere yerleştirecek.

Jandarmadan örnek davranış

Koronavirüs nedeniyle karantina uygulanan yerlerdeki ihtiyaçlar asker tarafından karşılanıyor.

Yeşilyurt'ta sineklere tuzak!

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Yeşilyurt’un ünlü dalbastı kirazında ki kurt oluşumuna neden olan ‘kiraz sineği’ ile doğal yollardan mücadele edilmesine destek vermek adına çiftçilere sarı yapışkan tuzak dağıtımına başladı.

Ahlaksız iftiralara göz yummayacağız

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden T3 Vakfına 41 Trilyon destek verildi iddiasına, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar twitter hesabından sert tepki gösterdi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Firmalarımız çok ciddi destek ve katkıda bulundular

Korona virüs salgını sonrası Malatya’da maske üretimi gerçekleştiren tekstil firmalarına Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Kadın girişimcilere 100 bin sebze fidesi...

Yeşilyurt Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yerli üretimi artırıp, insanların daha fazla sağlıklı, taze ve doğal ürünler tüketmesine destek vermek amacıyla ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında yerli tohumlardan üretilen 100 bin adet sebze fidesini, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren kadın çiftçilere ve üreticilere dağıtımına başladı.

Malatya'da da uygulanır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla dikkat çeken ve bir o kadar destek bulan bir kampanya başlattı. İnternet üzerinden iftar satın alan vatandaşlarla ihtiyaç sahibi kişiler arasında iftarver.com adresi üzerinden bir köprü kurdu. Malatyalılar ise Ankaralılar tarafından ciddi anlamda destek bulan bu uygulamanın Malatya'da da Valiliğin koordinatörlüğünde Büyükşehir,Yeşilyurt ya da Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesini bekliyor.

Büyükşehir çalışanından destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanları "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek verdi.

Maske üretimine destek

Malatya'da elbise üretimi yapan Belsa Tekstil koronavirüs süreci boyunca maske üretimi yapıyor.

Genelge İle Kapanan İş Yerlerine 1000 TL Destek

Gaziantep Şahinbey Belediyesi, genelge ile işyerlerini kapatan esnafa 1000 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

Kurumlara 5 milyon destek verilecek

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 2020 Yılı COVID-19 İle Mücadele ve Dayanıklılık Programı çerçevesinde kurumlara 5 Milyon destek sağlayacak.

Malatya 'Evde Kal'dı

Türkiye genelinde 'Evde Kal' çağrısına Malatya halkı destek vererek, koronavirüse karşı evlerinde zaman geçirdi.

Şu an tüm gücümüzle Türkiye için çalışıyoruz

Koronavirüs'ün etkisini artırdığı bu zor günlerde İHH,anlamlı bir destek kampanyası başlatarak 10 milyon TL'lik yardım paketi dağıtacaklarını açıkladı.

El-Bab gazisi: 'Bugün de çağırsalar koşarak giderim'

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında 2016 yılında Suriye'nin El-Bab şehrinde gazi olan Uzman Çavuş Zülfikar Üztürk, 'Barış Pınarı' operasyonuna tam destek vererek, 'Bugün de çağırsalar bir saniye bile düşünmem, koşarak giderim' diye konuştu.

Hasanov'dan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na destek vererek, 'Türkiye'nin operasyonu mevcut sorunun en mantıklı çözümü' dedi.

Fatih Terim'den Barış Pınarı'na destek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili destek mesajı vererek, Ülkemiz tarih boyunca bunlarla uğraştı ama dimdik ayaktayız. Allah nasip ederse de var olmaya ve dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz dedi.

ALDAĞ'dan ISK SODEX Fuarı'na destek

İklimlendirme sektörünün büyük buluşması ISK SODEX Fuarı'nda Aldağ A.Ş. etkinlikleriyle ilgi odağı olurken, fuarın renkli gündemi ve çekim gücüne de katkı sağladı.

Devlet Bahçeli'den Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı'nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır' dedi.