Kaza Haberleri

Kaza Haberleri

Yeni semt pazarları kuruyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ‘ Semt Pazarları projemiz, doğru ve planlı şehircilik esaslarına yeni bir anlayış kazandıracaktır' diye konuştu.

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Samanlı taziye mesajı yayımladı

Mehmet Alptuğ Karaca'nın ölümü,Ülkücü camiayı yasa boğdu.Trafik kazasında hayatını kaybeden Alptuğ için,MHP İl Başkanı Mesut Samanlı taziye mesajı yayımladı.

Yeşilyurt'a çok önemli spor tesisleri kazandıracağız!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Yeşilyurt Belediyesi'ni ziyaret etti!

'Gönül Seferberliği' hız kazandı

"Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz." ifadeleri ile başlatılan gönül seferberliği ile halkın sorunları çözülüyor.

17 dönümlük alana gençlik kampı kuruluyor

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerinin planlı ve sağlıklı yatırımlarla iç ve turizme kazandırmak adına başlattığı yatırımlar kapsamında, suyu, havası ve iklimiyle farklı bir atmosfere sahip Gündüzbey’de ki 17 dönümlük alanı Gençlik Kampına dönüştürmek için çalışmalara hız verdi.

Polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de görevi yaptığı esnada bir aracın çarpması sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen Polis Memuru Fatih Kara kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Yeni Malatyaspor galibiyete hasret

Yeni Malatyaspor kazanamama serisini 12 maça çıkardı.

Yük trenleri çarpıştı; 2 ölü

Kemerköprü mevkisinde iki yük trenin çarpışması sonucu 2 makinist hayatını kaybederken, 2 makinistte yaralandı.

Kazaların tamamı dikkatsizlikten! (Video)

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü mobesa kayıtlarına yansıyan kazaları paylaşarak; 'Görüntülerini izlediğimiz bu kazaların mağduru olmamak için lütfen trafik kurallarına uyalım ve trafikte çok daha dikkatli olalım'

Bu yola bir çare!

Başharık Mahallesi sakinleri trafik kazalarına sebep olan yola bir çare bulunması için yetkilileri göreve çağırdı.

6 yeni araç tanıtıldı!

319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Yeşilyurt'a hijyenmatik makinesi!

Yeşilyurt Belediyesi, solunum ve temas yoluyla insandan insana bulaşan bir salgın olan yeni tip koronavirüs ile etkin bir şekilde mücadele etmenin yanı sıra küresel iklim değişikliğine neden olan ambalaj atıklarının çevreye zarar vermeden toplanmasını sağlamak amacıyla yapımı tamamlanan Hijyenmatik Makinesini Yeşilyurt’a kazandırdı.

Tedbirlere bağlılıktaki ısrarımızla kazanacağız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili güncel bilgileri paylaştı.

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.

Otomobil yoldan çıkıp metrelerce takla attı: 2 yaralı

Eyüpsultan'a bağlı Ağaçlı Köyü yolunda sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 200 metre takla atarak yuvarlanan araç, çamura saplanarak dururken, iki kişinin ağır yaralandığı kazada jandarma başka yaralı olma ihtimaline karşı yarım saat yaralı aradı.

PKK'ya elaman kazandıran zanlı tutuklandı

Adana'da PKK'ya elaman kazandırdığı öne sürülen şahıs tutuklanırken, polise patlayıcı attığı iddia edilen bir zanlıya ise ev hapsi tedbiri uygulandı.

Çocukların tehlikeli yolculuğu yürekleri ağza getirdi

Taksim'de nostaljik tramvaya asılarak yolculuk yapan bir grup çocuk yürekleri ağza getirdi. Şişhane'de ise patenle araçların arasında seyreden çocuklar kazaya davetiye çıkardı.

Araçlar hurdaya döndüğü kazayı sürücüler yara almadan atlattı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde iki aracın karıştığı ve araçlar hurdaya döndüğü trafik kazasında sürücüler yara almadan kurtuldu.

Diyarbakır'da feci kaza: Ölümden saniyelerle kurtuldular

Diyarbakır'da meydana gelen zincirleme trafik kazada 1 kişi yaralanırken, 3 kişinin aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Beşiktaş'ta 4 aday seçime girecek

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda adaylar kesinleşti. Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal, Beşiktaş'ın yeni başkanı olmak için yarışa girmeye hak kazandı. Aday olmak isteyen Melih Arslan ise gerekli 250 imzayı toplayamadı.

Lise öğrencisinden tekvandoda altın madalya

İspanya'da yapılan 2019 Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonası'nda, Doğa Koleji öğrencisi Azra Çavuş 44 kg kızlarda altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu.

Anadolu Efes'in konuğu ALBA Berlin

Anadolu Efes, THY Euroleague'in 2. haftasında sahasında Alman temsilcisi ALBA Berlin ile oynayacağı maçı kazanarak ilk galibiyetini almak istiyor.

Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbolda bu yıl 27'ncisi düzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Aras Kargo'dan Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü'nde anlamlı etkinlik

Aras Kargo, 2019'un dördüncü kıyı temizliği etkinliğini İzmir Çeşme Deliklikoy'da, gönüllü Aras Kargo çalışanları ve ailelerinden oluşan 'Doğa Dostu Araslar'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Gün boyu toplamda 230 kilogram atık toplayan gönüllüler, 2016 yılından bu yana toplamda 4 tona yakın atığı geri dönüşüme kazandırdı.