Mehmet Çınar Haberleri

Mehmet Çınar Haberleri

Yeşilyurt'a bir ödül daha!

Tam Bana Göre Festivalinde Yeşiyurt Belediyesi ödüle layık görüldü.

Tüfenkci, Çınar ve Yalçınkaya incelemelerde bulundu!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Çilesiz Malahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Çınar'ın süper kahramanları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,saha ziyaretlerini ve Temizlik işçilerini ihmal etmiyor.

“Mutlu bir ilçe için çalışıyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi Başkanı Mehmet Çınar; “7’den 70’e Herkesin Mutluluğu ve Huzuru İçin Çalışıyoruz”

Yeşilyurt, 76 Belediye Başkanı'na ev sahipliği yapacak

Yeşilyurt Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Mayıs ayı 35.Olağan Meclis toplantısına ev sahipliği yapacak.

Başkan Çınar Bakandan Söz Aldı!

Geçtiğimiz günlerde Millet Bahçesi sözü alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar bu kez Büyükşehir Belediyesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlun'a sunum yaptı.

Mehmet Çınar Millet Bahçesi sözü aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yeşilyurt Belediyesi ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında incelemelerde bulunup, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan bilgiler alırken, hizmet binasının yan tarafındaki 35 dönümlük alana Millet Bahçesi yapılacağının müjdesini verdi.

Başkan Çınar tekrar işinin başında

Koronavirüs tedavisini başarıyla atlatıp ikinci testi negatif çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, mesaisine başlamak üzere geldiği Hizmet Binası önünde Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve personeller tarafından çiçeklerle karşılanınca duygusal bir atmosfer yaşandı.

Yeşilyurt Belediyespor'a yeni saha

Yeşilyurt Belediyesi, 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F.3.Lig 1.Grupta Malatya’yı temsil edecek olan Yeşilyurt Belediyespor’un iç saha maçlarının yanı sıra antrenmanlarını güzel ve sağlıklı alanlarda yapması için Mollakasım Mahallesinde atıl vaziyette bulunan futbol sahasını baştan aşağıya yeniliyor.

Topsöğüt'e konut yapılacak

‘Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesi, Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 9 bin 460 metrekare alanda vatandaşlarla buluşacak.

Halısahalar açıldı

İçişleri Bakanlığı halı saha ve spor tesislerinin koronavirüs tedbirleri altında yeniden açılmasına izin verdi.

Enerji üretimi başladı

Güneş enerji santrali ile 850 evin enerji ihtiyacı giderilecek.

Şehitlerimize minnettarız!

44 Yıl Hatır Kahve Konağı!

Dolandırıcılara karşı dikkat !

Dolandırıcılar Yeşilyurt Belediyesi Başkanı Mehmet Çınar'ın ismini kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışıyor.

17 dönümlük alana gençlik kampı kuruluyor

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin doğal güzelliklerinin planlı ve sağlıklı yatırımlarla iç ve turizme kazandırmak adına başlattığı yatırımlar kapsamında, suyu, havası ve iklimiyle farklı bir atmosfere sahip Gündüzbey’de ki 17 dönümlük alanı Gençlik Kampına dönüştürmek için çalışmalara hız verdi.

Çevreyolu altı her zaman pozitif ayırımcılığı hak ediyor

Melekbaba Mahallesi'ne spor kompleksi yapılacak.

Komisyonlar belli oldu!

Çınar'ın bayram mesajı!

6 yeni araç tanıtıldı!

319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Başkan Çınar denetimlerde

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar pazartesi günü tekrar halkın hizmetine açılan iş yerlerini ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Çilekler olmuş!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Yeşilyurt Belediyesi tarafında yapılan serada incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın en önemli projelerinden olan Yeşil Gıda Seracılık projesi Milletvekili Tüfenkci'den tam not aldı.