Moral Haberleri

Moral Haberleri

Koronavirüs salgınının üstesinden gelecek imkân, moral ve kararlılığa sahibiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı konuşmada, “Bu salgının üstesinden gelecek sadece imkâna değil, aynı zamanda morale ve kararlılığa da sahibiz. Karamsarlığa da rehavete de kapılmadan her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirlerimizi adım adım alıyor, hayata geçiyoruz” dedi.

Evde kalanlar için müzik dinletisi

'Evde kal, evde hayat var" sloganı çerçevesinde Battalgazi belediyesi üstü açık tur otobüsüyle sokakları dolaşarak, korona virüs nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sunduğu müzik dinletisi yaptı.

Suriye Milli Ordusundan YPG/PKK'ya gözdağı

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye Milli Ordusundan terör örgütü PYD/PKK'ya gözdağı verildi. Suriye Milli Ordusunun operasyon bölgesine giderken moralin çok iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Nihat Özdemir: 'Mehmetçiklerimize moral vereceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Arnavutluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Galibiyetle ayrılabilirsek bizler kadar, oyuncularımız kadar cephede Türkiye için savaşan bütün Mehmetçiklerimiz için moral olacaktır' diye konuştu.