Sınır Haberleri

Sınır Haberleri

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Yardımlar İdlibe...

İyilikder Malatya temsilciliği yurt içinde yürüttüğü yardım çalışmalarının yanısıra ülke sınırları dışındaki mazlumlara da el uzatmaya devam ediyor.

Malatya'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 48 saat 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

Salgın Sürecinde Sınır Güvenliği Sağlanması vatandaşımızın beka sorunudur!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’ye sunduğu araştırma önergesinde, Covid-19 salgınından en çok etkilenen 3. Ülke olan İran’dan Türkiye’ye kaçak yollarla yapılan girişlerin araştırılmasını istedi.

Sınıra Suriye Milli Ordu askeri ile arazi aracı gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden sınır hattına çok sayıda Suriye Milli Ordusu askeri ile silahla donatılmış arazi aracı gönderildi.

Lavrov: 'Türkiye'nin sınır güvenliği ile ilgili endişelerini anlıyoruz'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili açıklama yaptı.

Akar: 'Terör koridoruna izin vermeyeceğiz'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin 'Tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız fakat 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulmasına da izin vermeyeceğiz! Burada terör örgütlerinin varlığını kabul etmiyoruz. dedi.

Bakan Soylu: 'Bu bir savaş değil, bu bir terörle mücadele'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bu bir savaş değil. Bu bir terörle mücadele. Sınır ötesi harekat. Türkiye teröristlere ait bir kampı yok etmek üzere kendi adına meşru bir harekatın içerisinde' dedi.