Yapımı Haberleri

Yapımı Haberleri

İlyas mahallesine kitap kafe

İlyas mahallesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kafemiz gerek iç ve dış tasarımıyla gerekse de raflarında ki eşsiz kaynaklarıyla mahallemize farklı bir hava katacak olup, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştıracaktır.” diye konuştu.

Konutlar bitmek üzere

Kale'de depremden etkilenen vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımı devam eden konutların yakın zamanda teslim edilmesi planlanıyor.

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Devlet Hastanesi 2021’de hizmet vermeye başlayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder eski devlet hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Güder ve Kahveci Gelincik Tepesi'ndeki konutları inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden konutlarda inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldılar.

Prefabrik evler burada üretilecek

Kızılay'a devredilen Vagon Onarım Fabrikası'nda prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeler ve tekstil ürünleri üretilecek.

6 yeni araç tanıtıldı!

319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Yeşilyurt'a hijyenmatik makinesi!

Yeşilyurt Belediyesi, solunum ve temas yoluyla insandan insana bulaşan bir salgın olan yeni tip koronavirüs ile etkin bir şekilde mücadele etmenin yanı sıra küresel iklim değişikliğine neden olan ambalaj atıklarının çevreye zarar vermeden toplanmasını sağlamak amacıyla yapımı tamamlanan Hijyenmatik Makinesini Yeşilyurt’a kazandırdı.

Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı Shenzhen'de düzenlenecek

2019 Çin Denizcilik Ekonomisi Fuarı (CMEE), 14-17 Ekim tarihleri arasında Shenzhen'de gerçekleştirilecek. Fuarda Çin'in denizcilik ekonomisinin gelişiminde gösterdiği başarıları ve denizcilikle ilgili kaynak geliştirme ve mühendislik ekipmanları, gemi yapımı, limanlar ve nakliye ve yükselen denizcilik sektörüne ilişkin yeni teknolojileri sergilenecek.