Asayiş

Asayiş Haberleri

Malatya'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 48 saat 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

Vali Baruş Türk Polis Teşkilatı'nın 175. yılını kutladı

Malatya Valisi Aydın Baruş Türk Polis Teşkilatı'nın 175. yılını kontrol noktasındaki polisleri ziyaret ederek kutladı.

Özel gereksinimli çocuklara yasak yok!

İl Hıfzısıhha kurulunun bugünkü toplantısında alınan karara göre 20 yaş altı özel gereksinimli çocuklara yasak kalktı,refakatçi eşliğinde dışarı çıkabilecekler.

İl Hıfzısıhha Kurulu Toplandı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 28.03.2020 Cumartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda toplandı ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağladı.

Bir tepki de sosyal medya provakatörlerine!

Karantina yalanı haberine tepkiler dinmek bilmezken bu kez sahneye sosyal medya provakatörleri çıktı. Vali Baruş bir tepki de onlara verdi ve iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Malatya'da karantina uygulaması olan mahallemiz YOK...

İlimizde karantina uygulaması yapılan mahalle bulunmamaktadır

65 yaşa dışarı çıkma yasağı

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmalarının yasaklandığı belirtildi.

İşyerini basıp öldüresiye dövdüler

Malatya'da bir iş yerini basan saldırganlar, işyeri sahibi ve çalışanlarını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Otomobil yoldan çıkıp metrelerce takla attı: 2 yaralı

Eyüpsultan'a bağlı Ağaçlı Köyü yolunda sürücüsünün alkollü olduğu ileri sürülen otomobil yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Yaklaşık 200 metre takla atarak yuvarlanan araç, çamura saplanarak dururken, iki kişinin ağır yaralandığı kazada jandarma başka yaralı olma ihtimaline karşı yarım saat yaralı aradı.

Bodrum'da göçmenleri taşıyan bot battı: 3 kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi sahilinden denize açılan ve içerisinde 14 düzensiz göçmenin bulunduğu lastik bot battı. 2 göçmenin yüzerek kendi imkanlarıyla kıyaya ulaştığı ve 9 göçmenin ise denizden kurtarıldığı olayda, kayıp 3 göçmeni arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Polis ekiplerinden 'Yeditepe Huzur' uygulaması

İstanbul genelinde polis ekipleri tarafından 'Yeditepe Huzur' uygulaması yapıldı. Uygulamada polis köpeği ile araçlarda uyuşturucu madde araması yapıldı.

'Hacker' çetesinin 7 üyesi tutuklandı

Türkiye'de bulunan bankaların resmi internet sitelerinin birebir aynısını tasarlayıp, siteden işlem yapmaya çalışan yaklaşık 100 bin kişinin banka hesabı bilgilerini ele geçirerek, yaklaşık 2 milyon TL değerinde vurgun yapan 7 kişi tutuklandı.

Havan mermisi basın mensuplarını haber yazarken yakaladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde basın mensuplarının bulunduğu yere havan mermisi atıldı. Basın mensuplarının üzerinden geçen havan mermilerinden biri Fevzi Çakmak Mahallesindeki iki katlı bir eve isabet ederken, iki havanın ise boş alana isabet ettiği belirtildi.

Milletvekilinin ismini kullanıp, kredi vaadiyle dolandırdılar

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki Necati Kılıç, bir milletvekilinin de ismini kullanan şahıslar tarafından kredi vaadiyle dolandırıldığını iddia etti.

3 buçuk aydır kayıptı cesedi toprağa gömülü olarak bulundu

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3 buçuk aydır kayıp olarak aranan Vedat Kolutek'in öldürerek gömüldüğü ortaya çıktı. Vedat Kolutek'in cesedi katil zanlılarının cinayeti itiraf etmesiyle gömüldüğü yerde bulundu.

Gasp ettikleri malzemeleri paylaşamayınca bir birlerini vurdular

Van'da, gasp ettikleri malzemeleri paylaşamayınca bir birlerini vuran şahıslar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Balıkesir'de eş zamanlı FETÖ operasyonu

Balıkesir merkezli 3 ilde eş zamanlı yapılan FETÖ operasyonunda yakalanan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

PKK'ya elaman kazandıran zanlı tutuklandı

Adana'da PKK'ya elaman kazandırdığı öne sürülen şahıs tutuklanırken, polise patlayıcı attığı iddia edilen bir zanlıya ise ev hapsi tedbiri uygulandı.

Toplam 67 haber.