İstiklal'den İstikbal'e

Vali Aydın Baruş, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'İstiklalden istikbale' yürüyüşüne katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Haber Oku - malatya haber oku

Vali Aydın Baruş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstiklalden istikbale’ yürüyüşüne katıldı.

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen program kapsamında Öğretmenevi önünde başlanan yürüyüş 15 Temmuz Millet Meydanına kadar sürdü. Mehteran takımının da eşlik ettiği yürüyüşe katılanlar ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte yürüdü. Malatyalıların da büyük ilgi gösterdiği yürüyüşe Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Minik öğrencilerin askeri kıyafetle katıldığı yürüyüş, 15 Temmuz Millet Meydanında Mehmet Akif Ersoy ve şehitler için yapılan dua ile son buldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN