MALATYA OTOBÜSLERİ YOLDA KALDI

Kar yağışı ve fırtınadan dolayı Malatya araçları Kangal ve Gürün'de mahsur kaldı.

Malatya’dan Ankara istikametine giden Malatya’nın şehirler arası yolcu otobüsleri 11 Nisan 2025 akşam saat 20:00 civarında Sivas’ın Gürün ilçesindeki dinlenme tesislerinde mola verdikten sonra kar yağışı ve fırtınadan dolayı gidişlerine izin verilmediği bildirildi.

Yolculardan aldığımız bilgilere göre haberi kaleme aldığımız 23:00’a kadar hala araçların yola çıkmalarına izin verilmedi. Kar yağışının tüm şiddetiyle devam ettiği bildirildi. Yine aldığımız bilgiye göre otobüslerin sabaha kadar gidişine izin verilmeyerek yolcuların tesislerde bekletileceği yönünde.

Yine aldığımız bilgiye göre Sivas’ın Kangal ilçesinden Malatya yönüne gelmekte olan araçların geçişine de izin verilmeyerek araçlar Kangal’da bekletilmektedir. 

Bakmadan Geçme